Skip to main content
10. april 2024

Forældre øremærker børnepengene: Det er blevet stor shoppedag i Odense

Den dag, hvor børnepengene tikker ind, fordobles salget hos Børneloppen i Odense. Her oplever man, at forældre i stigende grad øremærker børnepengene til bestemte indkøb til deres børn.

Af: Børneloppen | Foto: Børneloppen
PRESSEMEDDELELSE

Den 19. april bliver der særligt travlt i Børneloppen i Odense. Det er nemlig den dag, hvor børnepengene ryger ind på kontoen, og det giver omtrent en fordobling af salget i forhold til en normal lønningsdag i den lokale Børneloppen.

Det er ret tydeligt, hvordan forældre i dag venter på børnepengene og har helt klare idéer om, hvad de skal bruges til. Vi har langt mere gang i butikken på de dage, hvor børnepengene kommer. Det falder også sammen med sæsonskifte, og nu her er der nok rigtig mange, der skal ud at have nyt regntøj eller en større sommerjakke, siger Emilie Albjerg, der er indehaver af Børneloppen i Odense.

Børnepengene kommer fire gange årligt omkring den 20. i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Ikke nok med at salget her stiger til omtrent det dobbelte, så har Børneloppen oplevet en stigning på børnepengedagene i 2023 på 39 procent i forhold til 2022.

Bobler, pænt tøj og udvidet åbningstid

Grundet den store shoppetrang har man hos Børneloppen valgt at gøre noget ud af børnepengedagene med udvidet åbningstid og lidt bobler til de shoppende forældre.

Normalt lukker vi klokken 18, men på børnepengedagene udvider vi vores åbningstid og gør det til en ekstra hyggelig aften med lidt snacks eller noget at drikke, konkurrencer eller hvad vi nu kan finde på. Det er gået hen og blevet et helt lille arrangement, og vi ser en del mødre, der virkelig nyder en aftentur med shopping for sig selv, mens børnene sover trygt derhjemme, siger Emilie Albjerg.

Fredag den 19. april holder Børneloppen i Odense Late Night Shopping og forlænger åbningstiden til kl. 20.30.

Børnepengedagene falder sammen med sæsonskifte, og derfor er der ofte brug for nyt i garderoben i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Foto: Børneloppen

Fakta:

Børneloppen er en landsdækkende kæde af loppesupermarkeder, hvor private kan sælge og købe alt til børn – tøj, legetøj, barnevogne, ventetøj og meget mere. Børneloppen gør det sjovt og overskueligt at shoppe og sælge genbrug til børn. Læs mere på www.boerneloppen.dk