Skip to main content
21. december 2023

Fortjent juleferie – lokalt flyttefirma har oplevet stor fremgang

2023 har været et rigtig godt år for Fyns Flytteforretning, der har haft travlt. Heldigvis har de stadig tid til nye kunder, og de står også klar til at hjælpe med din flytning i det nye år.

Af: Isabella Ravn | Foto: Fyns Flytteforretning

Mens nogle har travlt med at pakke julegaver, er der andre, der har travlt med at pakke i flyttekasser. Det kan de om nogen skrive under på hos Fyns Flytteforretning fra Odense, der har oplevet stor fremgang i det forgangne år.

Det har været et rigtig godt år, hvor vi har hjulpet en masse private og erhverv med at flytte fra A til B. Jeg har et dygtigt hold af flyttefolk, som glæder sig til nye flytninger og udfordringer i 2024, fortæller Ronny Clausen, der ejer Fyns Flytteforretning.

Selv om Fyns Flytteforretning har oplevet ordrefremgang i 2023, står de også klar til at hjælpe nye kunder med at trække læsset i det nye år. Der er mange ting, der skal styr på, når en flytning står for døren, så lad profesionelle klare det tunge løft, så du kun skal fokusere på at falde på plads i dit nye hjem.

Tryg og sikker flyttehjælp

Fyns Flytteforretning har mange års erfaring med at fragte store og små ejendele fra et sted til et andet. Du kan derfor være sikker på en høj kvalitet og tryghed hele vejen.

Vi gør altid vores ypperste for at overholder alle aftaler og for at få dine ting bragt så sikkert fra sted til sted. Og skulle der ske det utænkelige, at nogle af dine ting bliver beskadiget, er Fyns Flytteforretning dækket ind af vores forsikring, tilføjer Ronny.

Flytteforretningen tilbyder både flytning til private og erhvervskunder på hele Fyn, ligesom de kan være behjælpelige med oversøisk flytning eller opbevaring af flyttegods.

Skal de også hjælpe med din flytning? Så kan du kontakte dem på tlf.: 66 13 00 13 eller mail: info@fyns-flyt.dk.

Du kan også læse mere om Fyns Flytteforretning på deres hjemmeside.