Skip to main content
29. november 2023

Frost og sne er kommet til landet: Få skiftet til vinterdæk hos Ovethi

Vejene er blevet hvide og glatte, og som trafikant skal du være ekstra påpasseligt, når du begiver dig ud. Har du endnu ikke fået vinterdæk på bilen? Så er der hjælp at hente hos Ovethi.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash

Et dæk er ikke bare et dæk. Hvor sommerdæk er lavet til færdsel i høje temperaturer, er vinterdæk designet til at give bilisten det bedst mulige vejgreb, når vejrudsigten byder på kulde, sne og glatte veje.

Vinterdæk er nemlig produceret af silikaprodukter og/eller naturgummi, hvilket betyder, at de bevarer smidigheden – også selvom temperaturen kommer under frysepunktet. Det mindsker bremselængden i vinterhalvåret og giver dig en god og sikker styring.

Du kan dog ikke køre på vinterdæk hele året rundt, for ved høje temperaturer vil vinterdækkene blive hårde i gummiet, og bremseeffekten vil derfor være kraftigt nedsat.

Effektiv og sikker service

Tommelfingerreglen lyder på, at du skal benytte vinterdæk, når den gennemsnitlige temperatur i løbet af dagen er max. 7 grader. Så har du ikke fået skiftet dækkene endnu, er der ingen tid at spilde.

Hos Ovethi står de klar til at hjælpe dig, så du har sikkerheden i orden hele vinteren igennem. Bestil en tid til hjulskift med det samme på tlf.: 63 17 31 00.

Tag også et kig på deres store udvalg af kvalitetsdæk.