Skip to main content
20. juli 2023

Fyld efteråret ud med korte kurser hos Brenderup Højskole

Brenderup Højskole har opdateret efterårets kalender med korte kurser, der inviterer til fordybelse, fællesskab og gode oplevelser.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Brenderup Højskole har opdateret efterårets kalender med korte kurser, der inviterer til fordybelse, fællesskab og gode oplevelser.

For mange er sommeren lig med planer, festligheder og rejser, imens efteråret står tomt. Men så kan du heldigvis deltage i Brenderup Højskoles korte kurser og få liv og samvær ind i de kølige måneder.

Du kan allerede nu tilmelde dig de spændende kurser, og der er nok at vælge imellem, uanset om du er til kreativt håndværk, rejser til fjerne egne eller personlig udvikling

Kreative hænder

Til dig, der nyder at fordybe dig i håndarbejde, har Brenderup Højskole arrangeret Håndarbejdsugen 2023. Kurset forløber den 15.-21. oktober, og du kan vælge imellem de to linjer; filtning og strik. Glæd dig til at lære nye teknikker og få nye inspiration i selskab med ligesindede.

Hvis du allerede nu går og ser frem til julen, kan du melde dig til kurset julebinderi, der foregår den 12.-18. november. Her benyttes naturens og havens egne materialer til at binde og kreere smukke juledekorationer, kranse og pynt.

Rejs ud i verden

Du kan også tage med højskolen ud i verden og opleve nye steder sammen med andre. Brenderup Højskole lægger for hver rejse et spændende program, som bringer kursisterne ud i områdets kultur og natur, så turen bliver lige dele læring og fornøjelse.

I september er der arrangeret to ture til dejlige Italien, som går til hhv. Sicilien og Apulien. Derudover kan du i oktober komme til Nepal, hvor du enten kan tage med på trekking i bjergene eller lade kreativiteten udfolde sig på maleretreat.

Berigende samvær

Til november bruges efterårets og den tidliglige vinters mørke som udgangspunkt til at dyrke lyset og mørket på Brenderup Højskole. ’Mørk er november – lyset imellem os’, hedder kurset, som byder på en række berigende foredrag, fordybelse og refleksion sammenblandet med det klassiske højskoleliv.

Til jul kan du desuden komme med til højskolens julekursus, der forløber over juledagene. Det giver en anderledes jul med fællesskab i centrum, og du kan godt regne med masser af julehygge, sang, musik og andre spændende aktiviteter.

Se alle Brenderup Højskoles korte kurser her.