Skip to main content
22. september 2023

Fyns Politi efterforsker en sprængning på Bredagerløkken i Odense SØ – flere personer anholdt

Klokken 01.56 natten til fredag d. 22. september fik Fyns Politi anmeldelse om en sprængning ved et rækkehus på Bredagerløkken i Odense SØ. En person er kommet til skade og flere er anholdt.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA FYNS POLITI

Klokken 01.56 natten til fredag fik Fyns Politi anmeldelse om en sprængning ved et rækkehus på Bredagerløkken i Odense SØ. En person er kommet til skade og flere er anholdt.

I forbindelse med sprængningen pådrog en 59-årig mand sig skader. Han er blevet opereret på OUH og er uden for livsfare.

Flere personer anholdt

Fyns Politi har natten igennem efterforsket hændelsen og har i dag fra ca. kl 10 slået til på flere adresser i Odense og har i den forbindelse hentet flere personer ind til afhøring i relation til de sager, der efterforskes.

Vicepolitiinspektør Michael Lichtenstein siger:

Vi efterforsker sprængningen i nat i sammenhæng med bl.a. tirsdagens skudsag og har en god formodning om, hvor vi skal fokusere vores indsats. Vi har på baggrund af efterforskningen taget flere personer ind til afhøring og fortsætter nu efterforskningen.

Fokus på tryghed

Ud over den efterforskning der pågår, er der iværksat tryghedsskabende patruljering, og Fyns Politi overvejer oprettelse af visitationszone.

Michael Lichtenstein siger:

Vi kan godt forstå, hvis der er nogle borgere, der føler sig utrygge på baggrund af de alvorlige hændelser, vi har haft, og derfor har vi også fokus på at styrke trygheden. Det gør vi bl.a. ved at have ekstra patruljer ude i områderne, og så efterforsker vi massivt. Endelig vil jeg pointere at de anslag – efter politiets opfattelse – ikke er rettet mod tilfældige borgere, men mod personer med relation til det kriminelle miljø.

Fyns Politi har ikke yderligere for nu.