Skip to main content
21. marts 2023

Fyns Politi tilstede i Vollsmose efter højt brag

Fyns Politi modtog kl 00.15 en anmeldelse om et højt brag fra en form for sprængning i en opgang i Vollsmose, og politiet har derfor været tilstede i området i nat og i de tidlige morgentimer.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA FYNS POLITI

Fyns Politi modtog kl 00.15 en anmeldelse om et højt brag fra en form for sprængning i en opgang i Vollsmose, og politiet har derfor været tilstede i området i nat og i de tidlige morgentimer den 21. marts.

Vicepolitiinspektør Claus Andkjær fortæller: – Kort efter ankomst til Bøgeparken kan vores patruljer konstatere, at der er sket en form for sprængning i en opgang på Bøgetorvet, men at ingen er kommet til skade.

Efter at have sikret området, har Fyns Politi arbejdet det meste af natten med at afhøre vidner, sikre videoovervågning og foretaget tekniske undersøgelser på stedet. Ydermere har Fyns Politi søgt i området med sprængstofshunde.

Ingen anholdt

De foreløbige undersøgelser tyder på at der er tale om kraftigt fyrværkeri, som er blevet sprunget inde i opgangen. Fyns Politi har ikke anholdt nogen i relation til hændelsen.

Vicepolitiinspektør Claus Andkjær siger: Vi tager sagen meget alvorligt. Vi efterforsker bredt, men umiddelbart peger vores efterforskning på, at hændelsen ikke er tilfældig.

Mulig sammenhæng med sprængningen den 9. marts på Vilhelm Kyhns Vej

Det er klart, at når vi har haft en lignende episode for kort tid siden, så kigger vi på en mulig sammenhæng, men jeg kan ikke sige mere af hensyn til efterforskningen, siger Claus Andkjær, og fortsætter: – sideløbende med at efterforskningen nu pågår, har vi iværksat tryghedsskabende patruljering i Vollsmose, og så vil vi naturligvis gerne opfordre eventuelle vidne om at kontakte os på 114, hvis man har hørt set eller hørt noget i området i nat omkring kl 00.10-00.25.

Fyns Politi har ikke yderligere til sagen på nuværende tidspunkt.