Skip to main content
1. marts 2024

Fyns største tømmerhandel og 10 medarbejdere fejrer 15-års jubilæum

Da Davidsens Tømmerhandel i Odense slog dørene op for første gang i 2009 var det med en håndfuld medarbejdere på et småt salgskontor. I dag er afdelingen den største i landet af sin slags og Fyns førende tømmerhandel med 120 medarbejdere og eget distributionscenter. Nu fejrer Davidsen i Odense – og 10 dedikerede medarbejdere – 15-års jubilæum.

Af: Davidsens Tømmerhandel i Odense | Foto: Davidsens Tømmerhandel i Odense
PRESSEMEDDELELSE

Der er noget at fejre hos Davidsens Tømmerhandel i Odense. Fredag d. 1. marts er det nemlig 15 år siden, man for første gang kunne byde fynske håndværkere og kvalitetsbevidste gør-det-selv-kunder velkommen på M.P. Allerups Vej.

Over årene har tømmerhandlen udviklet sig til at være Davidsen-koncernens største med 120 medarbejdere fordelt på en 100.000 kvadratmeter stor grund med trælast, håndværkerbutik og et stort distributionscenter.

Det er fantastisk at kunne fejre vores 15-års jubilæum med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Forretningen har gennem årene oplevet en stor udvikling med god vækst og flere udvidelser, og i dag er vi en vigtig afdeling for Davidsen-koncernen som en lokal forankret leverandør til erhvervskunder og byggeprojekter på hele Fyn, fortæller trælastdirektør i Davidsens Tømmerhandel, Kåre Møller.

10 jubilarer hyldes for 15 års tro tjeneste

Det er ikke kun tømmerhandlen, der nu kan fejre jubilæum. Hele 10 medarbejdere kan i 2024 markere 15-års ansættelse i den odenseanske afdeling.

Blandt jubilarerne er Tom Callesen, som har været med fra den spæde start i 2009:

Tømmerhandlen er som et lille barn for os, der har været med til at bygge den op fra bunden. Da vi startede op, var Davidsen en etableret trælastvirksomhed, men afdelingen i Odense var ikke meget andet end et salgskontor med en håndfuld medarbejdere. Så det har krævet hårdt arbejde at nå derfra til i dag, hvor vi tilbyder alt til byggeriet. Og derfor er jeg naturligvis stolt af mit jubilæum, siger projektsælger hos Davidsens Tømmerhandel i Odense, Tom Callesen.

Ifølge Kåre Møller skal lokationens positive udvikling især tilskrives medarbejdernes dedikerede indsats:

At det gået godt i forretningen gennem årene, er i høj grad vores dygtige medarbejderes fortjeneste. De arbejder i treholdsskift på alle tider af døgnet, hvor natholdet ikke nødvendigvis ser meget til dagholdet og omvendt. Alligevel har de formået at skabe en kultur, der er præget af fællesskab med stort ”vi”, dedikation og kunden i fokus. Og det har haft afgørende betydning.

Tømmerhandlen er vækstet sammen med Odense

Davidsens Tømmerhandel er placeret i Tietgenbyen i det sydøstlige Odense. Et erhvervsområde, der – ligesom Davidsen og resten af Odense – har oplevet stor udvikling siden i 2009.

Da vi rykkede ind på adressen for 15 år siden, syntes alle, at vi lå for langt væk fra byen. Men i dag er Tietgenbyen vokset sammen med resten af Odense, og andre store virksomheder er kommet til området, for at udnytte nærheden til E45 og Sjælland. Byens vækst har da også været medvirkende til flere udvidelser af afdelingen gennem årene, og Davidsen er efterhånden blevet til en stor lokal arbejdsplads, der bidrager til den fortsatte udvikling af Odense og oplandet, lyder det slutteligt fra Kåre Møller.

Med hovedsæde i Kolding har Davidsens Tømmerhandel historisk haft en stærk tilknytning til Region Syddanmark. I dag har koncernen 23 butikker i hele Danmark og Grønland.

9 af de 10 jubilarer hos Davidsens Tømmerhandel i Odense. Pressefoto: Davidsens Tømmerhandel

Fakta:

15 år med Davidsens Tømmerhandel i Odense:
Ansatte: Fra 0 til 120 medarbejdere
Grund: 100.000 kvm
Under tag: 13.000 kvm

Om Davidsens Tømmerhandel A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S er en landsdækkende handelsvirksomhed inden for trælast og byggeri. Selskabet har i dag 22 forretninger i Danmark og en enkelt i Grønland og beskæftiger ca. 850 medarbejdere. Davidsen har i mere end 75 år været en lokal, troværdig og faglig kompetent samarbejdspartner til de professionelle håndværkere og den kvalitetsbevidste gør-det-selv kunde. I 2024 blev Davidsen en del af det finske børsnoterede handelsselskab Kesko. Med i ejerkredsen er fortsat Davidsen-familien, som grundlagde virksomheden i 1944.