Skip to main content
25. januar 2024

Genbrugshandel i Odense bliver nemmere med ny app

Børneloppen i Odense er netop gået i luften med en app, der skal gøre handel med genbrug let som en leg. Blandt andet kan du tjekke hjemmefra, hvad der er til salg i butikken.

Af: Børneloppen | Foto: Børneloppen
PRESSEMEDDELELSE

Det skal være endnu nemmere at både købe og sælge genbrug i Odense, hvor Børneloppen er gået i luften med en ny app, som genbrugsglade odenseanere har ønsket sig længe.

Det er især dem, der sælger deres tøj og ting hos os, der har håbet på en app, så det bliver nemmere at følge med i, hvad de sælger. Det får de nu. Vi har også købere, som nu har fået nemmere ved at følge med i, hvad vi har i butikken og for eksempel kan se, om vi har den barnevogn, man er på udkig efter, siger Emilie Albjerg, der er indehaver af Børneloppen i Odense.

Allerede første døgn efter lanceringen røg den ind som den næstmest downloadede gratisapp og blev hentet 7000 gange på landsplan.

Hooked på genbrugssalg

Ønskerne om en app-løsning handler dog ikke om at rykke handlen over på telefonen, for Børneloppen i Odense er først og fremmest en fysisk forretning for både købere og sælgere.

Børneloppen er en fysisk butik, så man kommer ikke til at kunne købe varerne over telefonen. Appen skal samtidig gøre det nemmere og mere tillokkende for vores købere at prøve at blive sælgere også. Vi har ofte oplevet, at mange af dem, der sælger, bliver virkelig bidt af det. Det hjælper appen også til, fordi man nemmere kan følge med i salget, siger Emilie Albjerg.

Arrangementer og point

Børneloppen i Odense holder jævnligt arrangementer for kunder og andre interesserede i form af eksempelvis førstehjælpskurser, Late Night Shopping eller børnefotografering, som tidligere primært kunne findes på sociale medier, men som man nu også kan følge med i over appen – det giver et tættere forhold mellem kunde og butik, forklarer indehaveren:

Vi gør meget ud af ikke bare at være en butik, men sørger også for at tilbyde alt muligt andet. Det er både arrangementer og nu også kundeklub, hvor man kan optjene point og holde sig ajour med de nyeste tiltag i butikken, siger Emilie Albjerg.

Både sælgere og købere kan holde sig opdateret i appen og få info om lokale arrangementer i deres Børneloppen. Pressefotos: Børneloppen.

Fakta:

Børneloppen er en landsdækkende kæde af loppesupermarkeder, hvor private kan sælge og købe alt til børn – tøj, legetøj, barnevogne, ventetøj og meget mere. Børneloppen gør det sjovt og overskueligt at shoppe og sælge genbrug til børn. Læs mere på www.boerneloppen.dk