Skip to main content
7. maj 2024

Glæd din mor med en grøn gave

Mors dag er lige rundt om hjørnet. Har du stadig ikke anskaffet den perfekte gave, så tag et kig forbi SvendborgSund Plantesalg.

Af: Andreas Hjort | Foto: SvendborgSund Plantesalg

Den kommende weekend står i mødrenes tegn, og hvis du stadig mangler den perfekte gave, behøver du ikke at lede længere end SvendborgSund Plantesalg.

Her finder du et et stort udvalg af alt fra træer og buske til farverige blomster og duftende krydderurter, som din mor uden tvivl vil sætte pris på.

Gavekort

Er du i tvivl om, hvad du skal give hende, kan du give hende friheden til selv at vælge ved at give hende et gavekort. Det giver din mor muligheden til selv at udforske de mange skatte hos SvendborgSund Plantesalg og finde det perfekte til sit hjem.

SvendborgSund Plantesalg holder åbent alle hverdage kl. 10-17 og i weekender og helligdage kl. 9-16. Er du i tvivl om, hvad du skal købe, kan du altid få ekspertise fra det erfarne personale.

Støt lokalt

Ved at handle hos SvendborgSund Plantesalg støtter du desuden lokalsamfundet og sikrer, at nærområdet fortsat trives med sine lokale butikker.

Så hvis din mor elsker at dyrke sin have og pleje planter og blomster, så tag et smut forbi SvendborgSund Plantesalg og find den perfekte gave.