Skip to main content
3. juli 2024

Gør haven klar til sommerferien – få hjælp til træfældning og stubfræsning

Drømmer du om mere plads og liv i haven? Rub og Stub Træpleje hjælper med sikker træfældning og stubfræsning i høj kvalitet.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Unsplash

Måske har du et gammelt og råddent træ, der giver skygge og optager unødig plads? For ikke at tale om alt det, du kunne få gavn af i stedet for; måske et nyt bed eller en tilbygning? Ligegyldig hvad, du skal have fjernet, så er Rub og Stub Træpleje dine eksperter i sikker træfældning, beskæring samt stub- og rodfræsning. Når du hyrer Rub og Stub Trælpleje, så er du sikker på at få erfarne medarbejdere med det helt rette udstyr til at tage sig af dit udendørsareal.

De tilbyder alle former for træfældning og topkapning, og de kan både klare bearbejdning, klargøring og fældning af træer.

Rub og Stub Træplejes tjenester:

  • Træfældning: ca. 100 kr. pr. m. i højden
  • Stubfræsning: ca. 10 kr. pr. cm i diameter
  • Flishugning
  • Belægning og haveanlæg

Priserne, der er angivet, er omtrentlige, og vil blive beregnet specifikt til din opgave efter besigtigelse. Besigtigelsen er altid uforpligtende og gratis.

Besøg deres hjemmeside www.rubogstubfyn.dk for mere information. Du er også velkommen til at ringe til dem på 52 39 19 20 eller sende en e-mail til rolf@rs-fyn.dk.

Er det tid til, at din have skal have en sommerforandring?