Skip to main content
14. juni 2023

Go’on er byens nye tank i Stige

Det danske brændstofselskab Go’on har netop overtaget den lokale tankstation på adressen Stigevej 236 5270 Odense.

Af: Viktor Bork | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA GO’ON

Det danske brændstofselskab Go’on har netop overtaget den lokale tankstation på adressen Stigevej 236, 5270 Odense efter, at Bonus har valgt at forlade byen. Tanken ligger sammen med Tankens Bageri.

Snart vil den gamle Bonus tank på Stigevej 236 i Stige forvandle sig til en spritny og topmoderne Go’on tank. Fra midten af uge 28 åbnes for hanerne, så de lokale i Stige og omegn igen kan holde sig kørende.

”Vi ser frem til at åbne her i Stige, og ser en stor fordel i at tanken ligger sammen med Tankens Bageri og placeret på en strækning, hvor der hver dag kommer mange biler forbi. Vi tror meget på placeringen, da vi overtager en station, der har ligget i byen i mange år. Samtidig betyder det, at Go’ons netværk vil blive endnu bedre her på Fyn,” forklarer Paulo Nielsen, Markedschef Go’on Gruppen A/S.

Vil skabe lokalt erhvervsliv

På Fyn har Go’on allerede 13 stationer, og tanken i Stige bliver dermed nr. 14 i rækken.

Go’on er et ungt firma med kun 11 år på bagen, men det er gået stærkt i virksomhedens korte levetid, og stationen i Stige er nummer 185 i rækken af nyåbnede stationer. 75% af dem ligger i byer med under 2.500 indbyggere, og det har været en bevidst strategi fra Go’ons side.

”Vi er primært rykket ind i de områder af Danmark, hvor de multinationale selskaber er flygtet fra. Der har vi fundet et marked, og det har vist sig, at borgerne i de mindre byer er langt mere loyale over for deres lokale tank, end vi oplever i de større byer. Vi ser det som en vigtig mission at udvikle de mindre samfund, og det gøres blandt andet ved at fastholde eller skabe erhverv i lokalsamfundet,” forklarer Mick Kjær, adm.dir i Go’on

Fakta:
  • Go’on åbner tank på adressen Stigevej 236 i Stige (Deler matrikel med Tankens Bageri)
  • Go’on forventer at hanerne kan åbne i uge 28
  • Det fejres med en åbningskampagne til august
  • Go’on er 100% dansk ejet brændstofselskab med 185 tankstationer i Danmark