Skip to main content
11. april 2024

Grøn præsenterer to nye navne til sommerens koncerter

I dag kan Muskelsvindfonden og Tuborg tilføje et par af landets bedste liveartister fra hver sin generation til årets lineup på Grøn i Odense.

Af: Grøn | Foto: Morten Rygaard
PRESSEMEDDELELSE

Dagens tilføjelser til programmet er Scarlet Pleasure og TV·2. De slutter sig til tidligere offentliggjorte Tobias Rahim, når de kommer til Odense den 26. juli.

Med tilføjelsen af Scarlet Pleasure og TV·2 er der lagt op til dans, fællessang og vilde koncertoplevelser på Grøn til sommer. Det er nemlig to af Danmarks største og bedste livebands fra hver sin generation, der inviterer til fest for fællesskabet og forskelligheden i det danske sommerland. For Grøn er en fest der gør en forskel –overskuddet går til Muskelsvindfonden.

Tropiske toner fra poptrioen

Siden debuten i 2014 har Scarlet Pleasure, bestående af sanger Emil Goll, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, leveret et imponerende repertoire af hits i topklasse, med numre som “Deja Vu” og “Limbo”. Hitkavalkaden tager med de iørefaldende melodier og fængende beats lytteren med på en musikalsk rejse til varmere himmelstrøg, hvor man trygt kan lade dansekroppen slænge sig tættere på zen end nogensinde.

I 2021 tog Scarlet Pleasure den triumferende succes til nye internationale højder, og med svimlende 65 mio. streams på Spotify blev trioen sat på verdenskortet med soundtracket “What a Life” til den Oscar-vindende film “Druk”. Foruden perlerækken af hitsingler har trioen siden sin debut krydset 200 mio. afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter, startet fester på de største festivalscener, bragt 90’erne til live og lagt landet ned med en platinblond midterskilning.

Scarlet Pleasure debuterede på Grøn i 2017 og har siden stået på plakaten i 2019 og til Grønnere Grøn i 2020. Nu glæder de sig over at være tilbage.

Vi er meget beærede over at få muligheden for at spille på Grøn for tredje gang. Vi vender tilbage til Grøn, fordi der er en helt særlig stemning. Man kommer rundt i hele landet, og man oplever byernes forskellige vibes og mennesker. Og det glæder vi os helt vildt til at skulle igen til sommer, lyder det fra bandet.

Grøn i Odense plejer at tiltrække mange festgalde mennesker. Pressefoto: Morten Rygaard.

TV-2 tilbage på Grøn for tiende gang

Siden bandet opstod i 1980 har TV·2 leveret et hav af tidløse klassikere. “Alt Hvad Hun Ville Var At Danse”, “Bag Duggede Ruder” og “De Første Kærester På Månen” er blot et lille udpluk af de mange kæmpehits fra bandets omfangsrige repertoire. TV·2 laver musik, der taler til alle generationer og fungerer som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet. Det er lige netop det, som det grønne publikum kan glæde sig til, når Grøn endnu engang byder velkommen til Danmarks lykkeligste orkester efter 13 års pause.

Og det ser bandet frem til:

I en tid hvor det virker som om, at hele verden er gået fra forstanden, er det en stor glæde for os i TV·2 at spille på Grøn og være med til at samle os selv og hinanden om det, der binder os sammen: Glæde, kærlighed og håb for fremtiden.

TV·2 spillede på Grøn for første gang i 1985 og har gennem de sidste knap 40 år spillet på Grøn hele ni gange.

Link til billetter og yderligere information om Grøn 2024 kan findes på groenkoncert.dk.

Fakta:

Om Grøn
I mere end fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden med Grøn skabt musikalske oplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle, hvilket har til formål at skabe større mangfoldighed i det danske samfund. I 2023 kunne Tuborg og Muskelsvindfonden fejre 40 år med Grøn i et historisk år, hvor man for første gang kunne melde totalt udsolgt på hele turnéen rundt i Danmark.