Skip to main content
22. maj 2024

GSM Teknik er klar med nye overvågningskamera-pakker til skarpe priser

GSM Teknik har udvidet deres sortiment med et helt nyt udvalg af videoovervågningskamera-pakker, så du trygt kan sikre din bolig, virksomhed eller lignende uden at sprænge budgettet.

Af: Viktor Bork | Foto: GSM Teknik

Overvejer du at sikre dit hjem, virksomhed eller lignende mod kriminalitet, så du kan blive mere tryg i din hverdag?

GSM Teknik har alt i alarmer, videoovervågning og GPS-tracking uden abonnement, og nu har de udvidet deres sortiment med et helt nyt udvalg af videoovervågningskamera-pakker.

Den sikre løsning

Videoovervågning afskrækker kriminalitet og giver tryghed til ejendommens ejere og beboere, og hvis uheldet er ude, kan optagelserne fungere som afgørende beviser i politiets efterforskning.

Der er altså flere fordele forbundet med videoovervågning, og GSM Teknik har flere forskellige løsninger, der passer til ethvert behov.

Så uanset om du har brug for indendørs eller udendørs overvågning dag og nat, har din lokale sikkerhedspartner en kamerapakke, du kan skræddersy til netop dine behov.

Mulighed for livevisning

Med et videoovervågningssystem fra GSM Teknik har du tilmed mulighed for at holde øje med din ejendom i realtid. Deres system gør det nemlig muligt at se live-video direkte fra din smartphone.

Uanset om du er på arbejde, på ferie eller bare væk hjemmefra, giver fjernadgangen altså en konstant og ekstra tryghed i din hverdag.

Skal du GSM Teknik levere din sikkerhedsløsning? Du kan læse mere på deres hjemmeside.