Skip to main content
5. marts 2024

HC Murer & Totalentreprise er nomineret til Elite-Håndværker 2024

HC Murer & Totalentreprise er nomineret til Elite-Håndværker 2024, en pris uddelt af 3byggetilbud.dk baseret på feedback fra kunder og samarbejdspartnere.

Af: Viktor Bork | Foto: HC Murer & Totalentreprise

Tilbage i december 2023 blev HC Murer & Totalentreprise kåret som Månedens Håndværker af 3byggetilbud.dk, der hver måned hylder en håndværker, som har ydet et ekstraordinært godt stykke arbejde.

Nu går din professionelle samarbejdspartner inden for murerarbejde og totalentrepriser dog efter den helt store guldmedalje, da de er nomineret til Elite-Håndværker 2024.

Elite-nomineringen er en helt særlig anerkendelse, da den betyder, at murer- og entreprisefirmaet ligger i toppen blandt alle faggrupper hos 3byggetilbud.dk.

En særlig titel

Årets Elite-Håndværker kåres bl.a. på baggrund af feedback fra kunder og samarbejdspartnere, og prisen fungerer som et kvalitetsstempel på det gode håndværk kombineret med en kundeservice af samme høje kvalitet. Selv skriver HC Murer & Totalentreprise om nomineringen på deres Facebookside:

Vi er utroligt beæret over at få så positiv feedback fra vores kunder og samarbejdspartnere. I et felt af 1.600 virksomheder, går vi endnu en gang efter guldet. Tak for nomineringen fra 3byggetilbud.dk og vores dygtige konsulent Hamza. Det er endnu et kvalitetsstempel af vores hårde arbejde. 

 Skal du have hjælp til dit næste projekt?

HC Murer & Totalentreprise har base i Kerteminde, hvorfra de hjælper et hav af kunder på Fyn med opgaver som facaderenovering, husrenoveringer samt badeværelsesprojekter.

Som nomineringen til Elite-håndværker 2024 antyder, så er du hos HC Murer & Totalentreprise sikret en høj service og et professionelt stykke håndværk.

Du kan læse mere om firmaet på deres hjemmeside.