Skip to main content
17. august 2022

HE Biler Ringe ramt af hedebølgen: Trykker prisen i bund

Hvis du vil undgå, at din bil også bliver slået ud af hedebølgen, skal du måske slå et smut forbi HE Biler i Ringe, hvor prisen på Servicepakke 1 er i bund. Hos HE Biler Ringe har varmen virkelig ramt medarbejdere. De har nemlig trykket prisen helt i bund på deres servicepakke 1, så den […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du vil undgå, at din bil også bliver slået ud af hedebølgen, skal du måske slå et smut forbi HE Biler i Ringe, hvor prisen på Servicepakke 1 er i bund.

Hos HE Biler Ringe har varmen virkelig ramt medarbejdere. De har nemlig trykket prisen helt i bund på deres servicepakke 1, så den nu kun koster 749 kr.

Servicepakke 1 er til dig, der ikke længere har fabriksgaranti på din bil. I pakken får du et nyt oliefilter, op til 4 liters olie og bilen bliver grundigt gennemgået efter et omfattende tjekskema med 39 punkter.

Det er vigtigt at huske at få foretaget serviceeftersyn af din bil for at forebygge skader og reparationer. Så hvorfor ikke gøre det, når prisen er helt i bund?

Mens du venter på at bilen bliver serviceret, byder HE Biler Ringe gerne på en gratis kop kaffe. Og hvis du har problemer med at finde tiden, tilbyder de også gerne at hente og bringe din bil, så den kan blive serviceret, uden at du skal lave plads i kalenderen.

Du kan booke online her, eller give dem et kald på +45 21 78 64 65.

FLERE NYHEDER