Skip to main content
24. april 2024

Heartland annoncerer de sidste navne – her er det fulde musikprogram

Heartland er en festival, der kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Nu har de offentliggjort årets program.

Af: Andreas Hjort | Foto: Andrea Klarin

Heartland Festival, som løber af stablen den 13.-15. juni ved Egeskov Slot, har netop løftet sløret for det endelige musikprogram.

Festivalen oplyser onsdag i en pressemeddelelse, at de har lagt sidste hånd på musikprogrammet med internationale navne som Grace Jones og Maja Francis, samt danske favoritter som WhoMadeWho, Artigeardit x Lamin og Mew & Danmarks Underholdningsorkester.

Det mest omfattende program nogensinde

Med tilføjelsen af de sidste kunstnere er det nu 49 musiknavne, der står klar til at indtage årets festival. Blandt disse finder man store internationale navne, som kun kan opleves på Heartland, såsom Lauryn Hill med Wyclef Jean og YG Marley, Nile Rodgers & CHIC og den nyeste tilføjelse, Grace Jones.

I alt kommer der 139 navne til dette års Heartland. Det er det mest omfattende program, festivalen nogensinde har haft. Det er en unik kombination af musik, kunst, samtaler og mad, som fuldender programmet, og som fuldender festivalens karakter, som værende et sted med live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen.

Du kan læse mere om dagens offentliggørelser her.

Fakta:

Heartland er en kulturfestival, der præsenterer et internationalt program sammensat af fire søjler: Music, Art, Talks og Food. Her kombineres live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen og finder sted i slotsparken ved Egeskov Slot på Fyn. Heartland finder sted næste gang d. 13. – 15. juni 2024.

Kilde: Heartland