Skip to main content
21. marts 2023

Hjælp Odense Faldskærmscenter med at finde en hangarløsning til deres nye fly

D. 1. april får Odense Faldskærmscenter en ny flyvemaskine, der kan fragte endnu flere op i højden – men de mangler en midlertidig hangar.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

1. april får Odense Faldskærmscenter en ny, stor flyvemaskine, der skal fragte elever, gæster og sportsfolk op i højden. Men de mangler en midlertidig hangar.

Ligger du inde med et stort, stærkt arbejdstelt, en telthal eller noget helt tredje – som kan rumme et fly? Så vil Odense Faldskærmscenter gerne høre fra dig. 

Nærmere bestemt er der tale om en flyvemaskine på 12 meter i længden, 16 meter i bredden, 4,6 meter i højden ved halen og 3,2 meter over vingerne. Det nye storfly er indkøbt, fordi det har plads til mange flere end deres nuværende 43-årige Cessna-fly. 

Midlertidig hangarløsning 

Flyveren ankommer lige om lidt, men Odense Faldskærmscenter kan først flytte den til en rigtig hangar i slutningen af 2023. Indtil da skal maskinen stå på en åben plads i lufthavnen, og derfor er det nødvendigt, at den bliver beskyttet mod vind og vejr. 

Deres budget til en midlertidig telthangar er på maksimalt 10.000 kroner om måneden i lejeudgifter. Et køb kan også komme på tale, men det afhænger af produktet. Hangaren skal kunne holde til at stå på græs/jord.  

Dusør gives 

Der er endda en dusør til den, der giver OFC et praj i den rigtige retning. Så afsøg netværket og spørg naboen – der udloddes nemlig et gratis solokursus inkl. første spring. 

Har du fundet en løsning til den nye flyver? Du kan kontakte Odense Faldskærmscenter på tlf.: 26 78 46 46, over Facebook, eller du kan smide en kommentar på deres Instagramopslag.