Skip to main content
14. april 2023

Hold sommerferien i en lejet autocamper fra HE Biler

Sommeren nærmer sig, og feriedrømmene er ved at tage form. Hvis I endnu mangler en ferieidé, så har HE Biler en løsning til jer.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Sommeren nærmer sig, og feriedrømmene er ved at tage form. Hvis I endnu mangler en ferieidé, så har HE Biler en løsning til jer. 

Hvad siger I til en ferie, hvor I kan overnatte et nyt sted hver nat og se en masse nye steder – uden at skulle tænke på hotelbooking, proppede toge og forsinkede fly? Så skal I leje en autocamper! 

Med en autocamper får I en høj grad af frihed til at planlægge turen, som I har lyst. Og I behøver ikke at gå ned på komforten, for hos HE Biler har de fået en ny, lækker model ind ad døren, som har alt, hvad I har brug for. 

Praktisk indretning og god plads 

Den nye autocamper hedder Chausson 627GA Premium, og den har alt det tekniske udstyr i orden med automatgear, bakkamera, xenonlys, aircondition og meget mere. Camperen kan huse fire personer til overnatning og hele seks-syv personer til spisning omkring bordet.  

Derudover rummer den en god og praktisk indretning med bl.a. et bagagerum med hylder, fin skuffeplads, ventilation i soverummet, køkken med to kogeblus og et køle-fryseskab, udebrus, cykelstativ, markise og et dieselfyr til opvarmning. 

Prisen for en uges ferie i det imponerende køretøj er 11.000 kroner inkl. 1500 km kørsel samt gennemgang af autocamperen ved ind- og udlevering. 

Hvis den er for lille til jeres behov, har HE Biler også en model til fem personer. Den kan I se her. 

Er det lige noget for jer, eller vil I høre mere? Så tag fat i HE Biler på tlf.: 22 39 07 41.