Skip to main content
25. april 2023

Hold tyven ude af hjemmet med en Wi-Fi Boligalarm

Hjemmet er for de fleste et trygt helle – og derfor skal det også sikres ordentligt mod ubudne gæster. Det har GSM Teknik en god løsning til.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hjemmet er for de fleste et trygt helle – og derfor skal det også sikres ordentligt mod ubudne gæster. Det har GSM Teknik den perfekte løsning til. 

Den hastige teknologiske udvikling har også smittet af på alarmteknologien, og derfor findes der nu et væld af topsmarte løsninger, som giver dig den fulde kontrol over din bolig. 

GSM Teknik i Vissenbjerg sælger tyverialarmer, videoovervågning, GPS-tracking og GSM-styringer uden abonnement. De udvikler og producerer selv flere af deres produkter, som de sælger direkte videre uden fordyrende mellemled. 

En af de nyeste alarmpakker fra GSM Teknik er en Wi-Fi Boligalarm, der bekvemt kan styres via telefonen – naturligvis helt uden abonnement. 

Nem betjening og maksimal kontrol 

En WiFi-Boligalarm fås i pakker med en dækning fra 50 m2 og helt op til 300 m2. Den er nem at installere, og betjeningen er gjort så brugervenlig som muligt med den tilknyttede app. Og når du er koblet op, kan du styre og kontrollere dine alarmer fra alle steder af verden, hele dagen lang. 

Alarmløsningen giver dig desuden fuld sikkerhed om natten, når hele huset sover. Med bevægelsessensorer med delvis tilkobling bliver du advaret, hvis en dør eller et vindue åbnes, men du kan stadig frit smutte ud til køkkenet eller badeværelset, uden at det hele bimler og bamler. 

Er det den rette løsning til dit hjem? Hos GSM Teknik står det dygtige personale altid klar til at vejlede dig til det helt rette produkt til dine behov. Kontakt dem på tlf.: 52 62 52 00 eller mail: support@gsmteknik.dk – eller tag turen forbi deres showroom på Søndersøvej 4 i Vissenbjerg.