Skip to main content
30. januar 2024

Hot supermodel kommer til Vi Elsker til sommer

Så er der igen nyheder fra Vi Elsker: Glæd dig til nye artister og fire genstande mere i din Drink&Dance-billet!

Af: Vi Elsker | Foto: Vi Elsker
Pressemeddelelse

Vi Elsker er super glade for at kunne dele nogle fede nyheder, der vil tage dig tilbage i tiden.

O-Zone er nemlig gendannet til Vi Elsker-touren, hvor de spiller for første gang i mange år.

Forestil dig at groove til de ikoniske toner fra O-zone’s “Dragostea Din Tei”, som lå nummer 1 i 27 lande. “Numa Numa”-refrainet er legendarisk, og Vi Elsker kan ikke vente til at hele Kongens Have synger med på det legendarisk hit.

Da Hool vil tage os tilbage til legendariske “Meet Her at the Love Parade”-dage. Da Hool har længe været højt på gæsterne til Vi Elskers ønskeseddel. So here you go!

Dune sørger for, at vi bliver suget ind i deres unikke trance- og techno-vibes, der minder os om de gode gamle “Hardcore Vibes”. De bliver leveret i et vanvittigt DJ-set af stifter Dune Oliver Froning.

Og sidst men ikke mindst kommer den absolut største mandlige model til Danmark. Som cherry on top har de nemlig fået den legendariske mandlige model fra 90’erne, Marcus Schenkenberg til at stå for et unikt DJ-set.

Forestil dig 13 timer med de vildeste hits fra 90’erne og 00’erne, hvor du kan synge med på dine yndlingsbangers og genopleve øjeblikke, der har præget vores musikalske smag. Det bliver en fest, der tager dig helt tilbage til ungdommen!

Fire ekstra genstande

Samtidig har Vi Elsker opgraderet deres Drink&Dance-billetter til at indeholde 24 valgfrie genstande. Dette gælder selvfølgelige også for allerede købte billetter. En Drink&Dance giver dig altså entré til 13 timers fest og 24 valgfrie genstande og et udgangsarmbånd, så du kan forlade og vende tilbage til pladsen, som du ønsker.

Alt dette for bare 1249 kr. ex gebyr – men skynd dig, for Early Bird slutter snart.

Køb din billet her.

Du kan opleve Vi Elsker i disse byer:

Rødovre, 10. august 2024, Espelunden Rødovre
Aalborg, 17. august 2024, Agri Nord Aalborg
Esbjerg, 24. august 2024, Vognsbølparken Esbjerg
Odense, 24. august 2024, Kongens Have Odense.

Glæd dig til at synge med på O-zone’s “Dragostea Din Tei”, som lå nummer 1 i 27 lande. Pressefoto: Vi Elsker.