Skip to main content
4. marts 2024

Hovedpersonerne fra JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG gæster Odense

Trioen Lærke Winther, Stephania Potalivo og Mille Dinesen er tilbage i JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG. Filmen har biografpremiere den 21. marts. I den forbindelse tager trioen på promotur i weekenden lørdag den 9. marts – søndag den 10. marts og kommer forbi Nordisk Film Biografer Odense.

Af: Nordisk Film | Foto: Nordisk Film
PRESSEMEDDELELSE

Nordisk Film præsenterer den længe ventede komedie JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG – en tåkrummende og ærlig film om venskab, familie, jalousi og utilstrækkelighed.

I de bærende roller ses igen Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som veninderne Eva, Bella og Marlene. Filmen er skrevet af Lars Mering og Claudia Boderke, der ligeledes skrev den første film. JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG er efterfølgeren til kæmpesuccesen Jagtsæson, der i 2019 tog danskerne med storm og solgte næsten en halv million billetter.

JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG har dansk biografpremiere den 21. marts.

Promotur til Odense

Men inden biografpremieren tager de tre hovedroller Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther på en promotur i udvalgte biografer den 9. og 10. marts, hvor turen blandt andet går til Nordisk Film Biografer Odense på Odense Banegård. Her kan publikum forvente en sjov præsentation af filmen og måske endda nogle anekdoter samt behind the scenes fortællinger.  Tjek om der er ledige billetter her.

Handlingen

Trioen Eva, Marlene og Bella er tilbage i en hylende morsom og tåkrummende 2’er, hvor bryllupsklokkerne får frit spil. Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele meget værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend, som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i både medgang og modgang.

JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG er en varm, skør og pinlig dansk komedie, der kommer ind under huden på sine sjove, skrøbelige og langt ude karakterer. Publikum kan igen se frem til at krumme tæerne, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-misundelse, hjertesorger, midtvejskriser og utilstrækkelighed.

Stjernehold foran og bag kameraet

Nordisk Film Production har sikret sig et absolut stjernehold foran og bag kameraet til JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG. Foruden Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som den uforlignelige venindetrio, er der også gensyn med bl.a. Lars Ranthe som Evas hospitalsklovn-kæreste Jan og Martin Bo Lindsten som Evas eksmand Steen, og i andre roller medvirker bl.a. Rasmus Botoft, Marin Greis-Rosenthal, Julie Agnete Vang og Olivia Borgels.

Bag kameraet står Peter Molde-Amelung, der tidligere har stået bag tv-serier som Sjit Happens, Blå bog for evigt og ungdomskomedien Jomfruer fra rummet, mens filmen er skrevet af det særdeles rutinerede komediemakkerpar Lars Mering & Claudia Boderke, som bl.a. også stod bag Jagtsæson og de tre Klassefesten-film.

Filmen produceres af Mette Høst Hansen og Tomas Radoor for Nordisk Film Production med støtte fra Det Danske Filminstituts Markedsordning og FilmFyn, og den distribueres af Nordisk Film Distribution.