Skip to main content
5. marts 2024

Human Engage har fået ny studentermedhjælper

Human Engage udvider deres team med Denisa, der tiltræder som ny studentermedhjælper. Denisa læser i øjeblikket til civilingeniør i Software Engineering på SDU, og hun vil fremadrettet komme til at beskæftige sig med backend-udvikling.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Konsulentvirksomheden, Human Engage er blevet en kollega rigere i form af Denisa, der tiltræder som ny studentermedhjælper i virksomhedens stadigt voksende team. Denisa læser i øjeblikket til civilingeniør i Software Engineering på Syddansk Universitet, og hun kommer fremadrettet til at arbejde med backend-udvikling på kontoret i Odense.

Med en passion for softwareudvikling og en stor interesse i backend-teknologier kommer den nye studentermedhjælpers ekspertise i spil, når hun skal hjælpe med at styrke virksomhedens tekniske kapaciteter. På LinkedIn skriver Human Engage selv om det nye samarbejde:

Vi er begejstrede for at præsentere Denisa, der er endnu en værdifuld tilføjelse til vores fantastiske team. Med en passion for softwareudvikling og en stor interesse i backend-teknologier, ser vi frem til at se, hvordan Denisas ekspertise vil styrke vores tekniske kapaciteter endnu mere.

Udover at være stærk i forskellige sprog og frameworks som Angular og TypeScript, så har Denisa også en vild historie med i bagagen.

Du kan lære Denisa og hendes spændende historie at kende her.

Sidder din organisation fast?

Hvis din virksomhed eller organisation sidder fast med en udfordring eller manglende vækst, så kan Human Engage hjælpe dig med at give dig svaret på dine udfordringer.

Konsulentvirksomheden er nemlig eksperter i at designe og håndtere både store og små undersøgelser i organisationer – med værdifuld viden som resultatet.

Denne viden kan dernæst omsættes til konkrete værktøjer, indsatser og handlinger, der kan implementeres for at få virksomheden eller organisationen tilbage på sporet mod en vækstrejse.

Du kan blive klogere på Human Engage her.

Foto: Human Engage
Foto: Human Engage