Skip to main content
12. april 2023

Human Engage søger en praktikant til efteråret 2023

Vil du have styrket dine kompetencer indenfor webdesign og hjemmesideoptimering? Så kan et praktikforløb hos Human Engage være noget for dig.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Vil du have styrket dine kompetencer indenfor webdesign og hjemmesideoptimering? Med et praktikforløb hos Human Engage har du mulighed for at afprøve din viden i en ægte og relevant kontekst i et ungt konsulenthus. 

Hos konsulentvirksomheden Human Engage har de vind i sejlene, og derfor har de brug for en praktikant, der kan kaste et skarpt blik på deres hjemmeside og deres visuelle identitet.  

Praktikforløbet vil centrere sig omkring webdesign, den digitale brugeroplevelse og optimering af virksomhedens nuværende hjemmeside. De forestiller sig derfor, at du er studerende indenfor grafisk design, webdesign, interaktionsdesign eller lignende, har kendskab til UX-designprincipper og –metoder samt HTML, CSS og JavaScrpit og kan arbejde proaktivt og selvstændigt. 

Brugeroplevelse, nyt design og kodning 

Forløbet vil blive skræddersyet efter dine kompetencer og ønsker, og fordi du vil være den eneste med netop de kompetencer, er der løse rammer i forhold til dine opgaver. De forestiller sig dog, at arbejdsopgaverne vil være placeret indenfor: 

  • Nyt design til hjemmesiden 
  • Brugertests, evaluering og justering af designet 
  • HTML, CSS og JavaScript-kodning til implementering af designet 
  • Udvikling af wireframes og prototypes til demonstration af det nye design 
  • Evt. integrering af designet 

Human Engage vægter respekt, tillid og udvikling højt, og forskelligheder i både personlighed og faglighed er kærkomment. Du kan se frem til at indgå i en virksomhed med store ambitioner, men også med godt humør og gode relationer. 

Odense eller Hadsten 

Du bliver en del af et team á ti medarbejder, som sidder fordelt i deres to kontorer i hhv. Odense C og Hadsten. Du kan derfor få kontorplads på den adresse, som passer dig bedst. 

Praktikforløbet skal vare min. tre måneder og indgå som en del af din uddannelse. Der vil dog være mulighed for udbetaling af en mindre erkendtlighed i forhold til praktikreglerne. 

Lyder det som noget for dig? Så bedes du sende en kort ansøgning, dit CV og portfolio til kontakt@hnengage.com. 

Læs mere om Human Engage og om stillingen her