Skip to main content
4. april 2023

Improve Business Academy er blevet landsdækkende

Selvom Improve Business har hovedsæde i Odense, så kan ledige og virksomheder i hele Danmark nu få glæde af deres spændende forløb.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Selvom Improve Business har hovedsæde i Odense, så kan ledige og virksomheder i hele Danmark nu få glæde af deres spændende forløb. 

Hos Improve Business Academy hjælper de både de højtuddannede, ledige akademikere, der har brug for ny viden og erfaring, samt virksomheder, der har uudløste vækstpotentialer eller problemstillinger.  

Derfor matcher de ledige akademikere med virksomheder til et 10-ugers forløb, hvor akademikeren fungerer som en ekstern konsulent ud fra en ægte og relevant case.     

Og nu kan deres forløb hjælpe endnu flere – fra april udbydes det nemlig over hele landet! 

Lokale virksomheder og online undervisning 

Det kan være svært at undervise de jobsøgende, når de sidder spredt ud over det danske land, men det er der heldigvis råd for. Den oprustende undervisning, som Improve Business giver de ledige deltagere under forløbet, vil derfor fremover foregå online. 

Samarbejdet med virksomhederne vil dog stadig være lokalt, så akademikerne ikke skal ud på lange pendlerture.  

Det første landsdækkende forløb starter allerede d. 24. april. Skal du med på et af deres kommende forløb? Så er du velkommen til at kontakte dem på tlf.: 30 14 16 14 eller mail: kontakt@improvebusiness.dk.