Skip to main content
5. juli 2024

Improve Business ansætter ny medarbejder

Der er fart på hos Improve Business disse dage. Derfor byder de nu velkommen til en ny spiller på holdet, Recruitment Consultant, Martina Pastorkova.

Af: Josefine Lilja | Foto: Pexels

Der er rigtig godt gang i forretningen hos Improve Business, der udvider holdet med en ny medarbejder – Martina Pastorkova.

Martina er ansat som Recruitment Consultant og skal bl.a. hjælpe med at matche virksomheder og dygtige, motiverede kandidater til Improve Business Academys forløb.

Udvikling, rekruttering og værdiskabelse

Hos Improve Business gør de op med den traditionelle måde, rekruttering og jobsøgning fungerer.

Gennem 6-8-ugers forløb, får arbejdsløse akademikere mulighed for at bringe deres kompetencer i spil, og oversætte dem til konkrete arbejdsopgaver. I samarbejde med en virksomhed hjælper de med at udvikle og implementere løsningsforslag på reelle problemer, virksomheden ønsker løst.

Den jobsøgende er selv med til at vælge virksomheden og udviklings-casen, de arbejder med, så den matcher deres evner og interesser. Udover erhvervserfaring og netværk, får de deltagende relevant online-undervisningen og 1:1 sparringen med udgangspunkt i deres valgte udviklings-case.

Er du jobsøgende eller virksomhed med brug for hjælp til en konkret case, kan du læse mere på improvebusiness.dk