Skip to main content
26. oktober 2023

Jul i Odense ZOO bliver større end nogensinde

Jul i Odense ZOO er tilbage, og i år er det med en række helt nye oplevelser.

Af: Odense Zoo | Foto: Odense Zoo
Pressemeddelelse

I år inviterer Odense ZOO igen indenfor til årets julebegivenhed, Jul i ZOO – og dét, der i forvejen er havens største og mest gennemførte event bliver i år endnu større.

Jul i ZOO åbnede fredag den 24. november klokken 16, hvor de 33 kilometer lyskæde og i alt 1.000.000 julelys blev tændt for første gang.

Under Jul i ZOO sættes der nemlig fokus på nogle af julens mange herligheder ved en række helt nye pop up-events, hvor man som gæst kan gå på opdagelse og selv deltage. Kom f.eks. og se det uofficielle fynsmesterskab i adventskrans, oplev det vildeste julebord eller vær med til at skabe et eventyrligt peberkagelandskab med Emil Obel, vinder af DR’s Den Store Bagedyst.

ZOO-nisserne er tilbage med en ny julekalender

ZOO-nisserne Zoofus og Zoofie er tilbage igen i år – og med sig har de en spritny julekalender.

Odense ZOO ser nemlig ud til at have fået en ny direktør, og det har de to nisser svært ved at forstå, for den nye direktør træffer nogle meget mærkelige og knap så børnevenlige beslutninger. Hvad er den mon af?

Følg med i “Zoofus og Zoofie – og den nye direktør” hver dag i december på Odense ZOOs YouTube-kanal. Med til kalenderen følger desuden et nyt undervisningssæt, som elever og lærere i indskolingen kan hygge sig med i hele december.

Nyheder – men også alt det gode, gamle

Selvom julen i år byder på en masse nye events, er der heldigvis også en hel masse, der er ved det gode, gamle. Du kan derfor igen i år glæde dig til at opleve zoologisk have pakket ind i tusindvis af julelys og masser af flot julepynt.

Du kan også igen i år gå på opdagelse i de mange juleboder, der byder på alt fra gaveidéer til noget til den søde tand, ligesom det igen bliver muligt at opleve Zoofus og Zoofies nisseshow på udvalgte datoer.

Praktisk info:
  • I perioden fra 24. november til og med 19. december er der juleprogram hver fredag fra klokken 16-20 samt hver lørdag og søndag fra klokken 11-20. Haven åbner alle dage klokken 9.
  • Fra d. 20. december og til og med den 23. december er der juleprogram hver dag fra klokken 11-20. Haven åbner alle dage klokken 9.
  • Den 24. december er haven åben fra klokken 9-14 med fuldt juleprogram.
  • Datoer og tidspunkter for de enkelte events kan ses på jul.odensezoo.dk.
  • Årets nye julekalender, “Zoofus og Zoofie – og den nye direktør” kan ses på Odense ZOO’s YouTube-kanal hver dag i december.
  • Det tilhørende undervisningssæt, der er lavet til elever i indskolingen, kan gratis hentes på hjemmesiden.

Pressefoto: Odense Zoo.