Skip to main content
10. november 2022

Julen nærmer sig: Skal årets juletræ leveres lige til døren?

Få mere tid til julehyggen; bestil juletræet online, og få det leveret nemt og bekvemt lige til døren – både som privatperson og erhverv.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Juletiden er ligeså travl, som den er sød, og det kan være svært at få enderne til at nå sammen. Få mere tid til alt det hyggelige med Juletrae.net, hvor du kan bestille juletræet online og få det leveret nemt og bekvemt lige til døren – både som privatperson, institution og erhverv. 

I 2001 startede Juletrae.net med at sende de første juletræer ud til kunderne, og siden er efterspørgslen for den lette løsning kun blevet større for hvert år. Og det er ikke så underligt, for de sørger både for et flot og friskt træ i højeste kvalitet og en god service med skånsom levering.  

Måske er du privatperson og skal indkøbe juletræet til stuen? Eller står du for en institution eller virksomhed, der skal pyntes festligt op til jul? Uanset hvad, kan du kan finde lige det juletræ og den service, der passer til dig hos Juletrae.net. De kan endda montere juletræsfoden for dig på forhånd, så træet er lige til at stille op og pynte. 

De sælger træer i størrelser lige fra 110 cm, som passer til den lille lejlighed, og op til ti meter høje grantræer til torvet eller gårdspladsen. Juletræerne er af den klassiske Normannsgran, og de produceres på Juletrae.net’s egen plantage. Du kan også købe økologiske træer i enkelte størrelser.  

Tjek udvalget ud på deres hjemmeside. Gå også på opdagelse i deres fine udvalg af unik og bæredygtig julepynt.  

Du kan også følge dem på deres Facebookside.