Skip to main content

Investér bæredygtigt med Pernille Wahlgren

Vil du blive bedre til at investere i aktiemarkedet? Så er dette en begivenhed for dig. Den 10. oktober afholder Pernille Wahlgren et foredrag, som skal gøre dig klogere på, hvordan du kan blive bedre til at investere i bæredygtige aktier, og hvordan du selv kan komme i gang uden at benytte dig af bankens […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du blive bedre til at investere i aktiemarkedet? Så er dette en begivenhed for dig.
Den 10. oktober afholder Pernille Wahlgren et foredrag, som skal gøre dig klogere på, hvordan du kan blive bedre til at investere i bæredygtige aktier, og hvordan du selv kan komme i gang uden at benytte dig af bankens dyre investeringsprodukter. Arrangementet er stablet på benene af AOF Center Odense, som ofte afholder mange spændende foredrag og andre arrangementer.
Til foredraget kommer Wahlgren bl.a. ind på, hvordan du kan lave positive afkast med god samvittighed, fremtidens privatøkonomi, og forskellige investortyper. Du vil lære, hvordan du kan investere efter de værdier, som er vigtige og væsentlige for dig. Det handler ikke om, hvilke konkrete aktiver du skal investere i, men i stedet, hvilke handlinger du kan tage for at få et friere liv og en stærkere økonomi.
Læs mere om arrangementet, og køb billetter her.
 
| Annoncørbetalt indhold |