Skip to main content

Foredrag med Ditlev Tamm i Odense

Hvordan var som mand at gå klædt i kvindetøj i det 15. og 16. århundrede? Forfatter og professor Ditlev Tamm kommer til Kulturmaskinen den 15. maj, hvor han holder et foredrag, som AOF Center Odense har arrangeret. Tamm tager til foredraget udgangspunkt i sin nyeste bog “Skabt som mand og kvinde”, som omhandler den franske […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvordan var som mand at gå klædt i kvindetøj i det 15. og 16. århundrede?
Forfatter og professor Ditlev Tamm kommer til Kulturmaskinen den 15. maj, hvor han holder et foredrag, som AOF Center Odense har arrangeret. Tamm tager til foredraget udgangspunkt i sin nyeste bog “Skabt som mand og kvinde”, som omhandler den franske gejstlige François-Timoléon de Choisy, som levede på Solkongen Ludvig d. 14.s tid, og som i perioder af sit liv gik i klædt i dametøj. Tamm beretter om, hvordan det at klæde sig som det andet køn ikke er et moderne fænomen, men noget som har eksisteret i århundreder.
Ditlev Timm har været forfatter, samt underviser i retshistorie ved Københavns Universitet i mange år. Han er også kendt fra DR-programmet “Ditlev Tamm – professor på høje hæle”. Timm har selv fundet glæden ved at være crossdresser, hvilket du kan høre ham fortælle meget mere om til dette arrangement.
Læs mere om foredraget her.
 
| Annoncørbetalt indhold |

50 år med Mike Oldfields “Tubular Bells”

Tubular Bells har 50 år jubilæum og det skal fejres. Musiker og komponist Mike Oldfield fylder 70 år samme dag, som hans debutalbum fylder 50. I løbet af denne begivenhed, som AOF Center Odense har arrangeret, vil du blive taget igennem, hvordan albummet kom til verden samt et indblik i indspilningsfasen på albummet. Så kom […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tubular Bells har 50 år jubilæum og det skal fejres.
Musiker og komponist Mike Oldfield fylder 70 år samme dag, som hans debutalbum fylder 50. I løbet af denne begivenhed, som AOF Center Odense har arrangeret, vil du blive taget igennem, hvordan albummet kom til verden samt et indblik i indspilningsfasen på albummet.
Så kom med til en hel unik begivenhed og bliv klogere på et album og manden bag, som har ændret rockmusikkens historie, med anekdoter og personlige minder om Mike Oldfields samarbejdspartnere.
Læs mere her.
 
| Annoncørbetalt indhold |