Skip to main content

REBOOT – Danmarks nye bæredygtig­hedsevent

Tag med til REBOOT – et nyt event for virksomheder og organisationer der vil være mere bæredygtige

REBOOT event.
Af: Rikke Meistrup Hansen | Foto: Pexels

Til REBOOT kan du finde alt, hvad din virksomhed har brug for, for at leve op til de gældende reglementer, lovkrav og kundernes forventninger – og samtidig sikre de store forretningsmæssige fordele. Her får du overblik og hjælp til at komme i gang – eller videre – med din organisations eller virksomheds bæredygtighedsrejse.

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center og er stedet, hvor du blandt andet kan:
• Se og høre om bæredygtige produkter og løsninger
• Hente inspiration, rådgivning og den nyeste viden, så du bliver klar til at tage det første eller næste skridt mod en bæredygtig forretning
• Møde førende eksperter inden for grønne teknologier og processer
• Udvide dit netværk og møde andre virksomheder i samme situation som jeres
• Få konkrete værktøjer med dig hjem

Det er gratis at deltage som gæst, du kan hente din billet her

Investér bæredygtigt med Pernille Wahlgren

Vil du blive bedre til at investere i aktiemarkedet? Så er dette en begivenhed for dig. Den 10. oktober afholder Pernille Wahlgren et foredrag, som skal gøre dig klogere på, hvordan du kan blive bedre til at investere i bæredygtige aktier, og hvordan du selv kan komme i gang uden at benytte dig af bankens […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du blive bedre til at investere i aktiemarkedet? Så er dette en begivenhed for dig.
Den 10. oktober afholder Pernille Wahlgren et foredrag, som skal gøre dig klogere på, hvordan du kan blive bedre til at investere i bæredygtige aktier, og hvordan du selv kan komme i gang uden at benytte dig af bankens dyre investeringsprodukter. Arrangementet er stablet på benene af AOF Center Odense, som ofte afholder mange spændende foredrag og andre arrangementer.
Til foredraget kommer Wahlgren bl.a. ind på, hvordan du kan lave positive afkast med god samvittighed, fremtidens privatøkonomi, og forskellige investortyper. Du vil lære, hvordan du kan investere efter de værdier, som er vigtige og væsentlige for dig. Det handler ikke om, hvilke konkrete aktiver du skal investere i, men i stedet, hvilke handlinger du kan tage for at få et friere liv og en stærkere økonomi.
Læs mere om arrangementet, og køb billetter her.
 
| Annoncørbetalt indhold |