Skip to main content

REBOOT – Danmarks nye bæredygtig­hedsevent

Tag med til REBOOT – et nyt event for virksomheder og organisationer der vil være mere bæredygtige

REBOOT event.
Af: Rikke Meistrup Hansen | Foto: Pexels

Til REBOOT kan du finde alt, hvad din virksomhed har brug for, for at leve op til de gældende reglementer, lovkrav og kundernes forventninger – og samtidig sikre de store forretningsmæssige fordele. Her får du overblik og hjælp til at komme i gang – eller videre – med din organisations eller virksomheds bæredygtighedsrejse.

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center og er stedet, hvor du blandt andet kan:
• Se og høre om bæredygtige produkter og løsninger
• Hente inspiration, rådgivning og den nyeste viden, så du bliver klar til at tage det første eller næste skridt mod en bæredygtig forretning
• Møde førende eksperter inden for grønne teknologier og processer
• Udvide dit netværk og møde andre virksomheder i samme situation som jeres
• Få konkrete værktøjer med dig hjem

Det er gratis at deltage som gæst, du kan hente din billet her

Sommerugen 2023: Bæredygtigt Byggeri

Byggebranchen står i dag for ca. 40% af den globale CO2 udledning, men sådan har det ikke altid været. På dette kursus om bæredygtigt byggeri, kan du blive meget klogere på, hvordan bygningerne i det fremtidige Danmark kommer til at se ud. Når Brenderup Højskole inviterer til kursus om bæredygtigt byggeri, kommer du til arbejde […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Byggebranchen står i dag for ca. 40% af den globale CO2 udledning, men sådan har det ikke altid været. På dette kursus om bæredygtigt byggeri, kan du blive meget klogere på, hvordan bygningerne i det fremtidige Danmark kommer til at se ud.
Når Brenderup Højskole inviterer til kursus om bæredygtigt byggeri, kommer du til arbejde med materialer, konstruktioner og håndværksteknikker, der har været brugt i årtusinder. Undervisningen består primært af praktiske øvelser, der suppleres af refleksioner over husets funktion i et samfundsmæssigt og kulturelt perspektiv.
Kurset henvender sig til dem, der gerne vil prøve at arbejde med traditionelt håndværk og derigennem blive klogere på, hvordan husene i det fremtidige Danmark kommer til at se ud.
Det praktiske
Sommerugen på Brenderup Højskole er en uge, hvor forskellige interesser og mennesker mødes på slap line. I sommerugen 2023 er linjerne Flamenco, Bæredygtigt byggeri og Maleri. Selvom linjerne er forskellige, så er man fælles om selve højskoleoplevelsen.
Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbeltværelse eller 5495 kr. på enkeltværelse. Med i prisen er sengelinned og håndklæder.
Opholdet strækker sig fra søndag d. 23. juli til og med lørdag d. 29. juli.
Du kan læse meget mere om programmet og tilmelde dig på Brenderup Højskoles hjemmeside.

European Straw Building Gathering 2023 hos Brenderup Højskole

Brenderup Højskole lægger hus til, når European Straw Building Gathering 2023 finder sted den 31. august – 3. september. Årets tema er ‘The future of straw building’. I fire dage står der bæredygtigt byggeri på programmet hos Brenderup Højskole. Fra den 31. august er skolen fyldt op af hele Europas halmbyggeribranche, og der skal nørdes […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole lægger hus til, når European Straw Building Gathering 2023 finder sted den 31. august – 3. september. Årets tema er ‘The future of straw building’.
I fire dage står der bæredygtigt byggeri på programmet hos Brenderup Højskole. Fra den 31. august er skolen fyldt op af hele Europas halmbyggeribranche, og der skal nørdes igennem om byggemetoder og udviklingen indenfor halmbyggeri.
Dagene byder bl.a. på paneldebatter, spændende oplæg, Q&A, workshops og tid til social hygge.
Du kan læse meget mere om arrangementet på strawbuilding.eu/esbg/. Her kan du også bestille din billet, se nærmere på programmet eller booke overnatning.