Skip to main content

Vissenbjerg Røverfest 2023

Kom med til en weekend fyldt med musik, oplevelser og fantastisk stemning når Vissenbjerg Røverfest afholdes for 60. gang! Fra den 3. til den 6. august afholdes dette års Vissenbjerg Røverfest. Der vil være musik med Bro, Gobs og mange flere. Der vil også være madboder med lækker mad og et stort børneområde med hoppeborge. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til en weekend fyldt med musik, oplevelser og fantastisk stemning når Vissenbjerg Røverfest afholdes for 60. gang!
Fra den 3. til den 6. august afholdes dette års Vissenbjerg Røverfest. Der vil være musik med Bro, Gobs og mange flere. Der vil også være madboder med lækker mad og et stort børneområde med hoppeborge.
Den 3. august vil der være et kæmpe bankospil i hallen. Der er ligeledes gratis entré til Røverkroen denne dag og live musik med Planks.
Den 4. august vil der bl.a. være børnedisko og musik fra Halberg & Friends, Bro og Yo Johnny.
Den 5. august byder Røverkroen på en fællesspisning med en saftig helstegt pattegris. Billetter til dette arrangement skal købes separat. Du kan også nyde musik fra Pattesutter, Gobs og DJ Lewis.
Den 6. august vil Terrariet Vissenbjerg besøge festen med en samling af spændende dyr. Der vil være opvisning fra gymnaster, og forskellige bands vil sørge for live musik. Desuden vil Morten Münster, Danmarks største youtuber, komme forbi, hvor han vil skrive autografer og tage billeder.
Er du klar til at opleve nogle uforglemmelige dage i Vissenbjerg?
Læs mere om arrangementet her.