Skip to main content

Børsen Gazellekåringer 2022 i Syddanmark

Igen i år udnævnes en række driftige virksomheder til Børsen Gazeller. Kom med til fejringen i Odense d. 1. december. Landets mest vækstende virksomheder bliver hvert år hyldet til de traditionsrige Gazelle-kåringr. Her fremhæves de virksomheder, der har formået at vokse mest i det indeværende år, og hvad netop de har gjort for at komme […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Igen i år udnævnes en række driftige virksomheder til Børsen Gazeller. Kom med til fejringen i Odense d. 1. december.
Landets mest vækstende virksomheder bliver hvert år hyldet til de traditionsrige Gazelle-kåringr. Her fremhæves de virksomheder, der har formået at vokse mest i det indeværende år, og hvad netop de har gjort for at komme igennem de nuværende krisetiderne med stor succes. De udnævnte virksomheder kan ses som forbilleder for det danske erhvervsliv, som de hver især har haft en positiv indvirkning på i 2022. Kom med og bliv inspireret af de stærke Gazeller og deltag i fejringen af de dygtige højdespringere.
Der afholdes fire regionale kåringsshows. Syddanmarks kåring løber af stablen d. 1. december kl. 16:00-20:00 i Odeon, Odense, og der vil både være bobler, underholdning og spændende indslag. Her kan du også opleve Beierholm, der igen i år er med som Børsen Gazelle partner. Læs mere om Beierholms partnerskab med Børsen Gazelle her.
Tilmeld dig arrangeret.