Skip to main content

Sangaften på Brenderup Højskole

Brenderup Højskole inviterer til en hyggelig aften, hvor der skal synges, snakkes og spises.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Brenderup Højskole

Brenderup Højskole inviterer til en hyggelig aften, hvor der skal synges, snakkes og spises. Den 6. december er der fællesspisning og fællessang med dejlig mad og sange, der passer ind i årstiden.
Arrangementet er for alle, og der er intet krav til dine sangevner.

Inkluderet i prisen på 80 kr. er et dejligt måltid mad og en dessert. Du kan betale via MobilePay 503670 eller kontant i døren.
For at tilmelde dig, skal du sende en mail til martin@brenderuphojskole.dk.

Hvis du vil have en rundvisning på skolen, så kan du ankomme kl. 17. Hvis ikke, så skal du komme kl. 17.30.

Grøn fællesspisning

Kom til grøn fællesspisning og indlæg på Brenderup Højskole. Nyd en vegansk poke bowl og hør mere om Middelfart Vilde Kommune.

Vegansk poke bowl
Af: Rikke Meistrup Hansen | Foto: Unsplash

Linda Frølund fra Middelfart Vilde Kommune fortæller os om gruppens aktiviteter og om Grobund Brenderup med en status på projektet på Bystævnevej 4. Foreningen arbejder blandt andet med, hvordan vi kan gøre en stor forskel for klima og miljø med ganske få ændringer af vores madvaner, så vi kan spise landbrugsjord fri til f.eks. den vilde natur.

Du kan glæde dig til at nyde en vegansk poke bowl, som er en ret, du selv sammensætter af forskellige lækre ingredienser.

Arrangementet foregår på Brenderup Højskole og koster kun 80 kroner inklusiv mad og indlæg. Du er velkommen til at tage din ven eller naboen med.

Tilmeld dig på martin@brenderuphojskole.dk

Fællesspisning på Odense Rådhus

Odense spiser sammen på Odense Rådhus d. 27. april. Kom med til masser af hygge, god mad, musik og dejligt selskab. I anledningen af ‘Danmark Spiser Sammen: Spis fællesskabet igang’ afholder Ensomhedschartret i samarbejde med Odense Kommune også en fællesspisning i Odense. Alle er velkomne til at spise med – uanset om du kommer alene […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Odense spiser sammen på Odense Rådhus d. 27. april. Kom med til masser af hygge, god mad, musik og dejligt selskab.
I anledningen af ‘Danmark Spiser Sammen: Spis fællesskabet igang’ afholder Ensomhedschartret i samarbejde med Odense Kommune også en fællesspisning i Odense. Alle er velkomne til at spise med – uanset om du kommer alene eller sammen med en god ven eller et familiemedlem.
Rådhushallen dækkes op til en hyggelig aften, hvor samværet er i centrum. Udover et lækkert måltid mad kan I også glæde jer underholdning i form af musik og fællessang – og selvfølgelig massevis af berigende samtaler og nye bekendtskaber.
Det koster 50 kroner at deltage, men der er et begrænset antal billet, så skynd dig at book en plads her.