Skip to main content

Eventyrligt Julemarked

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaver. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn. Markedet oser af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaver. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn.
Markedet oser af julestemning, og mens I nyder en kop varm glögg eller kakao, kan I opleve de hyggelige indslag der vil være i løbet af åbningstiden. Her kommer blandt andre Cirkus Flikflak, Vægterne i Odense, lokale sangkor og Snedronningen forbi og underholder.
Så kom og oplev julen som på H.C. Andersens tid.
Det er gratis at besøge julemarkedet, og det har åbent både lørdag og søndag.

Eventyrligt Julemarked

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaverne. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn. Markedet oser af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaverne. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn.
Markedet oser af julestemning, og mens I nyder en kop varm glögg eller kakao, kan I opleve de hyggelige indslag der vil være i løbet af åbningstiden. Her kommer blandt andre Cirkus Flikflak, Vægterne i Odense, lokale sangkor og Snedronningen forbi og underholder.
Så kom og oplev julen som på H.C. Andersens tid.
Det er gratis at besøge julemarkedet, og det har åbent både lørdag og søndag.

Banko Night

Er I klar til en god omgang banko med masser af sjov, hygge og attraktive præmier? Så kom med til Thrige Hallernes månedlige bankoaftener. Pak bankobrikkerne og tag familie og venner under armen, for I inviteres nu til en spændende og hyggelige aften med banko i Thrige Hallerne. Der er garanti for gode præmier, og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til en god omgang banko med masser af sjov, hygge og attraktive præmier? Så kom med til Thrige Hallernes månedlige bankoaftener.

Pak bankobrikkerne og tag familie og venner under armen, for I inviteres nu til en spændende og hyggelige aften med banko i Thrige Hallerne. Der er garanti for gode præmier, og du kan både vinde på én række, to rækker, fuld plade og ved quizspørgsmål og udfordringer aftenen igennem. Eller måske er du heldig, at der falder en sidepræmie af til dig?

I køber bankopladerne i baren til 40 kr. stk., og så medfølger der endda en gratis drik.

Thrige Hallerne afholder Banko Night hver måned, d. 2. og 4. onsdag.

Julemarked på Storms Pakhus

Julen hænger uløseligt sammen med julemarkeder, og i weekenden den 26. og 27. november kan du besøge det store julemarked i Storms Pakhus.  Her kommer dygtige kunsthåndværkere og kreative mennesker og sælger ud af deres smukke kreationer. Du kan købe hjemmehæklet julepynt, spændende julegaver og andet godt til den søde juletid. Markedet er åbent fra […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julen hænger uløseligt sammen med julemarkeder, og i weekenden den 26. og 27. november kan du besøge det store julemarked i Storms Pakhus. 
Her kommer dygtige kunsthåndværkere og kreative mennesker og sælger ud af deres smukke kreationer. Du kan købe hjemmehæklet julepynt, spændende julegaver og andet godt til den søde juletid.
Markedet er åbent fra kl. 11.00 til 15.00 begge dage, og der plejer at komme mange juleglade mennesker forbi.
Udover juleboderne er alle pakhusets mad- og drikkeboder naturligvis åbne og klar til at servere lækre sager. Så når I er færdige med at opleve de mange spændende juleboder, kan I mætte sulten i en af de mange madboder. Her bydes der på alt fra thairetter, pizzaer, græsk gyros og indisk butter chicken til varme vafler, kakao og glögg.
Kom til nogle hyggelige dage, der kan sætte godt gang i julestemningen hos enhver.

Familiehøjskole på Brenderup Højskole

Velkommen til familieuge på Brenderup Højskole, hvor der er lagt et sjovt og hyggeligt program fyldt med aktiviteter, værksteder og udflugter. Der er dømt massevis af familiehygge d. 2.-8. juli på Brenderup Højskole, hvor forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år og op er inviteret på ophold. Dagene er spækket med kreative værksteder, sjove aktiviteter […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Velkommen til familieuge på Brenderup Højskole, hvor der er lagt et sjovt og hyggeligt program fyldt med aktiviteter, værksteder og udflugter.
Der er dømt massevis af familiehygge d. 2.-8. juli på Brenderup Højskole, hvor forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år og op er inviteret på ophold. Dagene er spækket med kreative værksteder, sjove aktiviteter og leg, bålhygge og en skøn udflugt til Lillebælt og de flotte omgivelser, hvor I også kan spotte både krondyr og marsvin.
Samværet er i højsædet, men der er også plads til ro og afslapning om aftenen efter en begivenhedsrig dag.
Det koster 4995 kroner at deltage for voksne og 2500 kroner for børn.
Find det præcise program for dagene på Brenderup Højskoles hjemmeside.