Skip to main content

Modeshow hos Tryde Andrés

Er du klar til et lækkert modeshow i Odense C? Kom med til en skøn aften hos Trude Andrés, hvor du bliver præsenteret for nogle af de nye tendenser. Modeshowet byder på lækre nyheder fra Gustav, Copenhagen Muse, Leveté Room og mange flere. Det koster 50 kr. at deltage. Du kan finde billetterne på hjemmesiden […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du klar til et lækkert modeshow i Odense C? Kom med til en skøn aften hos Trude Andrés, hvor du bliver præsenteret for nogle af de nye tendenser. Modeshowet byder på lækre nyheder fra Gustav, Copenhagen Muse, Leveté Room og mange flere.
Det koster 50 kr. at deltage. Du kan finde billetterne på hjemmesiden under events eller kom ind i butikken på Kongensgade 20, og køb din billet der.

Modeshow hos Tryde Andrés

OPDATERING: Eventet er allerede udsolgt. Har du lyst til at få et nærmere indblik i de nyeste modetrends? Så kom til modeshow hos Tryde Andrés. Tirsdag d. 2. maj kl. 18 løfter Tryde Andrés sløret for, hvordan du skal gå klædt i fremtiden, hvis du skal være med på moden. Det gør de med et […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

OPDATERING: Eventet er allerede udsolgt.
Har du lyst til at få et nærmere indblik i de nyeste modetrends? Så kom til modeshow hos Tryde Andrés.
Tirsdag d. 2. maj kl. 18 løfter Tryde Andrés sløret for, hvordan du skal gå klædt i fremtiden, hvis du skal være med på moden. Det gør de med et modeshow, hvor kendte brands såsom Gustav, Dea Kudibal, Copenhagen Muse, Maison Hotel og mange flere fremviser nogle af fremtidens tendenser indenfor modeverdenen. Så tag nogle af dine nærmeste under armene, og tilbring en hyggelig aften i selskab med nogle af trendsetterne indenfor mode.
Du/I kan tilmelde jer her.