Skip to main content

Tupperware Party hos Liwira

Torsdag den 14. marts kan du komme til gratis Tupperware Party hos Liwira.

Af: Rikke Hansen | Foto: Liwira

Har du lyst til at komme til en rigtig hyggelig aften hos Liwira? Så har du chancen torsdag den 14. marts kl. 19.00. Her afholder de nemlig et vaskeægte Tupperware Party i butikken.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Mette Pedersen, der er fra Langeskov. Hun er ekspert i Tupperware, og hun kommer derfor og fortæller og demonstrerer de mange spændende produkter.

Aftenen bliver kun ekstra hyggelig af at Lisbeth serverer lidt lækkert fra butikkens hylder.

Det er helt gratis at deltage, men du må dog meget gerne tilmelde dig, så de ved, hvor mange stole osv. de skal have klar.

Du kan tilmelde dig på facebookbegivenheden her.

30-års jubilæum på Brenderup Højskole

I år kan en af Brenderup Højskoles medarbejdere fejre 30-års jubilæum på skolen. Det skal fejres!

Af: Rikke Hansen | Foto: Brenderup Højskole

Hvis du har besøgt Brenderup Højskole på enten et kort og eller længere ophold, har du helt bestemt stiftet bekendskab med Tina Harboe og hendes madlavning. Hun er højskolens køkkenleder, og med hendes 30 år som ansat, er der i den grad anledning til at fejre. Derfor inviterer højskolen til reception for Tina.

Det finder sted fredag den 1. marts fra kl. 14.00 – 17.00.

Alle er meget velkomne til at at komme til højskolen og være med til at fejre Tinas jubilæum. Der vil et ostebord samt rødvin.

Fastelavnsfest i ODEON

Fastelavn er mit navn… Og igen i år kan I fejre det hos ODEON. De inviterer nemlig til fastelavnsfest søndag den 11. februar.

Af: Rikke Hansen | Foto: Pixabay

Fastelavnsfesten er for hele familien, og der bliver både slået katten af tønden, spist fastelavnsboller, kåret bedst udklædte barn og voksen samt kåret årets kattedronninger og kattekonger.

Det koster 110,- at deltage, og med i prisen får man fastelavnsbolle, mulighed for at slå katten af tønden, og dermed have en chance for at blive kåret til årets kattedronninger kattekonger. Der er desuden også  børneunderholdning med sang og musik, slikpose samt muligheden for at vinde fede præmier, når der bliver kåret årets bedste udklædninger – både blandt børn og voksne.

Live på Stadion

Live Culture kalder alle på græsset til stor popfest på Nature Energy Park. 16 år efter sidste stadionkoncert forvandles stadion i Odense igen til koncertmekka. Roger Waters spillede på stadion i 2008 og Elton John i 2007. Til maj inviterer Live Culture til en koncertdag ud over det sædvanlige med danske popstjerner.

Af: Live Culture | Foto: Live Culture
PRESSEMEDDELELSE

Stadion bliver fyldt med musikfans der danser græsset af banen med de danske hitmagers kæmpe hits.  Ambitionerne hos arrangøren er tårnhøje. – Vi forvandler Nature Energy Park til et koncertmekka med et vanvittigt højt musikniveau på scenen og masser af street food, drikkevarer og VIP-oplevelser. Det bliver en ægte forårspop-fest for alle – fortæller Henrik Frisch, Live Culture

Dansk popfest på plænen

Koncertdagen afholdes en lille uge efter sidste hjemmekamp, og lige inden græsset skal skiftes på Nature Energy Park. Publikum kan derfor helt lovligt for første gang i årtier betræde fodboldbanen, og arrangøren håber der bliver danset fra start til slut.

Det bliver med artister fra allerøverste hylde i Danmark: Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S.

Nik & Jay
Efter fire fantastiske shows i Royal Arena i efteråret, kan publikum opleve Nik & Jay i Odense den 25. maj.

– Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg, Nik & Jay Sommer 2024. Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed. – udtaler Nik & Jay i en pressemeddelelse

Bandets egne ord indrammer på fineste vis, at fynboerne godt kan begynde at glæde sig til en forårskoncert i selskab med Nik & Jay – LIVE når de er allerbedst!

Medina
Ingen, der har set Medina live det seneste års tid, kan være i tvivl om, at hun nu fortjent er blevet en legende på den danske musikscene. Gennembrudsalbummet ”Velkommen til Medina” fra 2009 står stadigvæk lige så knivskarpt i dag som det gjorde dengang, og det samme gælder ’For Altid’ fra 2011.

Den nye generation har flittigt taget Medina til sig og på ny kronet hende som dansk popdronning uden sidestykke. Sommeren 2023 blev Medinas helt store tilbagevenden til den brede danske festivalsommer, efter at have været på barsel af to omgange, og hendes optrædener på festivalerne bød på energisk og samlende fællessang, hvor publikum skrålede med på hvert et ord.

Malte Ebert
Den selvironiske, uforudsigelige og storslået sanger Malte Ebert involverer og inkluderer sine fans. Han har blik for detaljen og er altid med på den værste. Du kender ham måske som Gulddreng, fra Toppen af Poppen, ham med EM-hittet ”Helt Sikker”, vi kunne nævne i flæng hvor du formentlig kender ham fra, en ting er sikkert, Malte Ebert er unik som sangskriver, performer og sanger.

Hans koncerter er ofte udsolgte, og senest så vi hans store koncert i ODEON og i sensommeren i Den Fynske Landsby tiltrække et stort og bredt publikum. Malte Ebert er helt unik med hans stil og humor.

Svea S
Svea S er en af de nyeste danske musikstjerner. Hun tryllebinder publikum med hendes lækre og karakteristiske vokal. En vokal som både byder på afdæmpet nærvær og powerfuld ”i dit fjæs-klang”. På trods af sin unge alder har Svea S haft god tid til at fordybe sig i musikken. I familiens hus i Rørvig har hun sammen med sin tvillingesøster sunget og spillet med deres far, siden hun var helt lille. Musikken var ikke kun familiehygge, men også en måde at kommunikere på i forhold til, hvordan hun havde det. Gennem sine tekster kunne Svea S fortælle, hvad hun følte med en vis underholdende distance.

Tilbage i februar 2023 udgav Svea S singlen “Hey Far”, som i skrivende stund for længst har rundet en million afspilninger på streamingtjenesten Spotify, og samtidig har været i flittig rotation på diverse radiostationer. Hun har bl.a. også udgivet singlerne ”Lukker øjnene” og ”Forfra”. Alle singlerne er blevet løftet flot af P3, der spiller dem flittigt i rotation.

I efteråret spillede hun den fedeste koncert på Musikhuset Posten hvor publikum blev tryllebundet af Svea S vilde magi.

LIVE PÅ STADION

Koncerten afholdes lørdag den 25. maj på Nature Energy Park.

Dørene åbner kl. 15.30. Musikken spiller frem til midnat.

Billetterne sættes i salg lørdag den 27. januar kl. 10.00. Priser fra 575 kr. + gebyr.

Læs mere https://liveculture.dk/event/livepastadion/

Modeshow – Tryde Andrés

Tryde Andrés afholder Modeshow og cocktailparty i deres butik i Kongensgade. Her kan du se de spændende nyheder fra Gustav, Dea Kudibal og Copenhagen Muse, og du kan høre om alle de nyeste tendenser i modebilledet. Der er gratis cocktails hele aftenen. Det koster 100 kr. at deltage, og du kan købe din billet her, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tryde Andrés afholder Modeshow og cocktailparty i deres butik i Kongensgade. Her kan du se de spændende nyheder fra Gustav, Dea Kudibal og Copenhagen Muse, og du kan høre om alle de nyeste tendenser i modebilledet. Der er gratis cocktails hele aftenen.
Det koster 100 kr. at deltage, og du kan købe din billet her, så du er sikker på at blive en del af en festlig aften i modens tegn.