Skip to main content

Bryllupsfestival

Skal I giftes i 2024 eller 2025? Så er der inspiration at finde til Bryllupsfestival hos Alfred og Kamilla på Odense Havn den 17. marts.

Af: Rikke Hansen | Foto: Unsplash

Det kan være et stort projekt at planlægge et bryllup, og derfor kan det være rart med noget inspiration.

Den 17. marts 2024 kl. 12.30 åbner Alfred & Kamilla og en række andre medarrangører dørene og inviterer til Bryllupsfestival på Odense Havn.

Her kan man se udstillere inden for alt, hvad man skal bruge til et bryllup. Der kommer til at være bryllupsfotografer, kokke der byder på smagsprøver på bryllupsdesserter, inspiration til borddækning og blomsterdekorationer, brudekjoler, demonstration af bryllupsmake-up samt udstillere der specialiserer sig i bryllupsbøger.

I løbet af dagen er der desuden også mulighed for at vinde flotte præmier, der er doneret af arrangørerne.

Det er helt gratis at deltage, men man skal dog tilmelde sig ved at sende en mail til booking@alfredogkamilla.dk.

Læs mere om arrangementet lige her.

Portvinsfestival.dk fejrer otte år i Odense

Portvinsfestival.dk, Danmarks førende portvinsevent, er begejstret for at annoncere, at festivalen vender tilbage til Odense for ottende år i træk.

Af: Portvinsfestival.dk | Foto: Portvinsfestival.dk
PRESSEMEDDELELSE

Denne årlige begivenhed, der blev lanceret for otte år siden, har været en ubetinget succes og har udvidet sig til at inkludere hele fem byer. Odense har været epicentret for vinelskernes fest siden starten, og i år vil festivalen finde sted lørdag den 14. september 2024.

Portvinsfestival.dk i Odense byder på:

10 udstillere

Gæsterne vil have mulighed for at besøge 10 nøje udvalgte udstilleres stande, hvor de kan udforske og smage på en imponerende samling af portvine. Fra velkendte producenter til velvalgte vingårde vil festivalen præsentere en bred vifte af portvine, der appellerer til både nybegyndere og erfarne connaisseurer.

Signaturportvin inkluderet i billetprisen

Som en del af billetprisen vil hver gæst modtage et smukt glas og have adgang til 10 forskellige signaturportvine, håndplukket af de deltagende udstillere. Dette er en unik mulighed for at udforske og nyde nogle af de bedste portvine fra Portugal.

Mulighed for ekstra smagsprøver

Udover de inkluderede glas på billetten har gæsterne også mulighed for at købe ekstra smagsprøver og udforske en bredere vifte af portvine fra de deltagende udstillere.

Særlige festivalpriser

Alle udstillerne vil have specielle festivalpriser, hvilket betyder, at gæsterne kun kan drage fordel af disse tilbud ved at købe en billet til Portvinsfestival.dk.

To billettyper

Festivalen er designet til at imødekomme både kendere og nybegyndere. Den almindelige billet giver adgang til 10 glas af god kvalitet, mens Premium-billetten henvender sig til dem, der ønsker at opleve portvin på et betragteligt højere niveau.

Afslappet miljø og live-jazz

Portvinsfestival.dk skaber en atmosfære af afslappet elegance, hvor gæsterne kan nyde portvinene i stilfulde omgivelser på G.A.S.A. Live-jazzmusik vil yderligere forbedre stemningen og give en behagelig baggrundsmusik til portvins-oplevelsen.

“Tapas”-boks med oste, charcuteri og brød

For at sikre, at gæsterne ikke går sultne derfra, tilbyder festivalen muligheden for at købe en lækker “tapas”-boks fyldt med udsøgte oste, charcuteri og brød, der harmonerer perfekt med portvinens komplekse smagsnuancer.
Portvinsfestival.dk i Odense er ikke kun en lejlighed til at smage nogle af Portugals fineste portvine, men også en mulighed for at nyde en dag i godt selskab, omgivet af kultur, musik og delikatesser.

Dato: Lørdag den 14. september 2024
Sted: G.A.S.A
Billetsalg og mere information: www.portvinsfestival.dk

Odense Garnfestival

Kan du heller ikke få nok af garn og kreative nørklerier? Så må du ikke gå glip af den ultimative garnfestival i Odense, som afholdes den 6.-7. april.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash

Det bliver et rent slaraffenland for garnelskere, når Odense Garnfestival igen ruller sig ud til foråret. Her er ikke bare garn i lange baner fra alverdens skønne producenter, men også et væld af spændende og lærerige workshops og foredrag, hvor du kan blive meget klogere på kreative håndværk med garn.

Du kan bl.a. blive skarp til at strikke i tern til workshop med Stine Hoelgaard, du kan lære at lave macramé, eller du kan høre om plantefarvning hos Hesselstrik.

Festivalen har fællesskabet og det gode selskab i fokus, og du kan se frem til et kreativt og lærerigt miljø med rig mulighed for fordybelse og nye udfordringer.

Læs mere om festivalen og book en billet her eller følg med på Odense Garnfestivals sociale medier, hvor programmet løbende offentliggøres.

Word Festival

Odense får en ny kulturfestival, når Word Festival for første gang sætter ordet i centrum med mere end 150 foredrag, talks og debatter.

Af: Word Festival | Foto: Word Festival
Pressemeddelelse

Ulrike Hermann, Glenn Bech, Daniel Handler, Svend Brinkmann, Uffe Elbæk og Emma Holten.

Det er blot et lille udpluk af den lange liste af foredragsholdere, debattører, forfattere og kulturpersonligheder, du kan opleve på Word Festival, der for første gang afholdes 2.-4. februar 2024 i Odense.

Når Word Festival inviterer publikum til tre dage med foredrag, talks, debatter, fortællinger, litteratur, lyrik og workshops, er det med ambitionen om at skabe en pauseknap fra den digitale hverdag.

Festivalen har en målsætning om at nå 10.000 gæster i 2024 og tilbyder både partoutbilletter til alle tre dage, dagsbilletter eller billetter til enkeltstående arrangementer. Du kan læse mere om Word Festival og købe billetter på www.wordfestival.dk.

Oktober Festival

Den 7. og 8. oktober slås dørene op til en eksklusiv musikfestival med Oktoberfest som tema. Festen bliver ud over det sædvanlige og kommer til at indeholde alle former for fynske facetter. 29-årige Nicolaj Møller Madsen, også omtalt som Racerkøreren fra Fyn, hoster selve festivallen. Han er Fynbo med stort F, og han ønsker at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 7. og 8. oktober slås dørene op til en eksklusiv musikfestival med Oktoberfest som tema. Festen bliver ud over det sædvanlige og kommer til at indeholde alle former for fynske facetter. 29-årige Nicolaj Møller Madsen, også omtalt som Racerkøreren fra Fyn, hoster selve festivallen. Han er Fynbo med stort F, og han ønsker at lave et samlingspunkt for fynske specialiteter sammensat med det tyske tyrolertema. Heraf kom han frem til idéen: Oktober Festival.
Som en del af all-inclusive konceptet bliver der stillet seks frie barer til rådighed hvor kun de bedste samarbejdspartnere er udvalgt – her kan publikum forsyne sig med alt fra diverse øl til tysk riesling vine og cocktails.
Festivalen emmer af musik – fra store danske navne til klassiske bands som uden tvivl kommer til at sætte standarden for de to aftener. Det har været essentielt for Nicolaj Møller Madsen at udvælge kunstnere som i særdeleshed formår at producere dansk kvalitet tvistet med tysk nostalgi.
Udover at være professionel racerkører, er Nicolaj iværksætter og stifter af Race Club, som er et landsdækkende erhvervsnetværk, som i år fejrer 10 års jubilæum. Race Club er skabt i ambitionen om at skabe et fællesskab med netværksmøder, unikke arrangementer og oplevelser som er alt andet en ordinære – her afholdes over 50 netværksevents om året. Det er med andre ord, et netværk, som henvender sig til folk, der stiller store krav til kvalitet og til hvad de bruger deres tid pa.̊
Med Race Club i mente, tager Oktober Festivalen i Odense også udgangspunkt i erhvervslivet og det at være et værdiskabende netværk. Derfor kan der ikke købes enkeltbilletter, som til traditionelle festivaller.
“Fremfor at købe en enkeltbillet til Oktober Festivalen køber man i stedet et bord til 7.999 kr. ekskl. moms, hvor der er plads til 6 personer. Det er tiltænkt erhvervslivet, hvor en virksomhed eksempelvis kan bruge Oktober Festivalen som en mulig firmafest. Men det udelukker ikke private folk – alle er velkomne til arrangementet, forklarer Nicolaj Møller Madsen.
SE PROGRAMMET HER
KØB DIN BILLET HER