Skip to main content

AFLYST – FIFA FUN hos JumpingFun

Arrangementet er desværre aflyst! Tror du, at du har det der skal til for at vinde en kæmpe FIFA turnering? Kan du holde hovedet koldt og samtidig være hurtig på kontrolleren? Sæt et kæmpe kryds i kalenderen og hiv venner samt veninder med i JumpingFun til ”FIFA FUN”. Dette bliver en dag i ikke vil […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Arrangementet er desværre aflyst!
Tror du, at du har det der skal til for at vinde en kæmpe FIFA turnering? Kan du holde hovedet koldt og samtidig være hurtig på kontrolleren? Sæt et kæmpe kryds i kalenderen og hiv venner samt veninder med i JumpingFun til ”FIFA FUN”. Dette bliver en dag i ikke vil gå glip af…
INFO OM SELVE TURNERINGEN
Der vil være to turneringer på denne dag, en turnering for dem som er op til og med 13 år og en turnering for dem som er 13+. Det er først-til-mølle ved tilmelding og der er 16 pladser ved hver turnering.
TILMELDING
Det koster 75 kr. pr. deltager at være med i turneringen og billetterne købes via mobilepay. Mobilepay nummeret til betaling er 323663.
Inkluderet i prisen er:
– 1x Faxe Kondi
– Minimum 2 kampe i Fifa turneringen
– Ubegrænset hop på dagen
– Adgang til Panna bane samt workshops
Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer da der er mulighed for køb af mad i vores café under hele turneringen.
For at blive tilmeldt skal du udfylde dette spørgeskema med dine kontaktinformationer.
Ønsker du at tilmelde flere spillere beder vi dig udfylde spørgeskemaet af flere omgange.
Dette bliver en dag fyldt med spænding, kampgejst og sjov – hvem mon løber med sejren?!