Skip to main content

Turen går til Frankrig med Flakhaven Gastro

Flakhaven Gastro og H.J. Hansen Vin vil i et gastronomisk samarbejde invitere til en aften, hvor turen går til Frankrig. Sammen med vinspecialisten H.J. Hansen Vin inviterer Flakhaven Gastro til en hyggelig aften, hvor turen går til Frankrig. Det bliver mere præcist en aften med vine fra de velkendte franske regioner og klassiske franske delikatesser. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Flakhaven Gastro og H.J. Hansen Vin vil i et gastronomisk samarbejde invitere til en aften, hvor turen går til Frankrig.
Sammen med vinspecialisten H.J. Hansen Vin inviterer Flakhaven Gastro til en hyggelig aften, hvor turen går til Frankrig. Det bliver mere præcist en aften med vine fra de velkendte franske regioner og klassiske franske delikatesser.
Sommerlier og vinkender Allan Jørgensen fra H.J. Hansen Vin vil præsentere aftenens vine, der parrer en blændende menu kreeret af Flakhaven Gastros egen Axel Jørgensen.
Prisen for arrangementet er 1095 kr. pr. person. Med i prisen er syv retter inkl. vine.
Du kan booke bord til den gastronomiske aften på Flakhavens Gastros hjemmeside. Alternativt kan du også kontakte madhuset på E-mail: kontakt@flakhaven.dk eller tlf.: 66 12 02 99.
| Annoncørbetalt indhold |

Amerikansk aften

Skal du med til en aften med god mad og vin fra det sydlige og nordlige Amerika? Så læs med her. Torsdag den 15. juni afholder Flakhaven Gastro amerikansk aften, som byder på mad og vin fra USA og Chile. Menuen er sammensat af Axel Jørgensen, som er køkkenchef ved Flakhaven Gastro. Sommelier og vinkonsulent […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du med til en aften med god mad og vin fra det sydlige og nordlige Amerika? Så læs med her.
Torsdag den 15. juni afholder Flakhaven Gastro amerikansk aften, som byder på mad og vin fra USA og Chile. Menuen er sammensat af Axel Jørgensen, som er køkkenchef ved Flakhaven Gastro. Sommelier og vinkonsulent ved H.J. Hansen Vin, Allan Jørgensen, præsenterer aftenens vine.
Menuen består af 6-retter, som inkluderer én appetizer, tre forretter og to hovedretter. Du vil få flere slags fisk og kød, og selvfølgelig en masse god vin.
Den 6-retters menu, inklusiv vine, koster 995 kroner pr. person.
Så hvis du ikke vil gå glip af en enestående aften, så kan du læse mere og booke bord her.
 
| Annoncørbetalt indhold |

Formel 1 på Flakhaven Gastro

Kom forbi Flakhaven Gastro søndag d. 30. april, når de viser Formel 1 på deres storskærm i Beer Cellar. Det kommer ikke til at gå langsomt for sig, når Flakhaven Gastro viser Formel 1 på deres storskærm i Beer Cellar søndag d. 30. april. Denne weekends race byder på 51 omgange af den 6.003 meter […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom forbi Flakhaven Gastro søndag d. 30. april, når de viser Formel 1 på deres storskærm i Beer Cellar.
Det kommer ikke til at gå langsomt for sig, når Flakhaven Gastro viser Formel 1 på deres storskærm i Beer Cellar søndag d. 30. april. Denne weekends race byder på 51 omgange af den 6.003 meter lange bane i centrum af den smukke by Baku i Azerbaijan.
Mens racerkørerne brænder gummi af, kan du passende tage et pitstop i restaurantens saftige burgers og sprøde wings samt tanke op med øl fra Beer Cellar.
Der er løbsstart kl. 13:00, men Flakhaven Gastro åbner allerede dørene kl. 11:00. Book dit bord her.
| Annoncørbetalt indhold |

Skaldyr, bobler og rosé hos Flakhaven Gastro

Elsker du skaldyr og bobler? Så må du ikke gå glip af denne mulighed. Flakhaven Gastro inviterer på alt godt fra havet, når der er østers, muslinger, hummer, krabbe og mere på menuen. Uge 29 står nemlig i skaldyrets tegn hos Flakhaven Gastro, hvor du udover al den lækre mad også kan få bobler og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Elsker du skaldyr og bobler? Så må du ikke gå glip af denne mulighed.
Flakhaven Gastro inviterer på alt godt fra havet, når der er østers, muslinger, hummer, krabbe og mere på menuen. Uge 29 står nemlig i skaldyrets tegn hos Flakhaven Gastro, hvor du udover al den lækre mad også kan få bobler og rosé.
Østerskongen tilbereder først en række lækre østers. Herefter får du et skaldyrstårn, som består af blåmuslinger, jomfruhummer, krabbekløer, kammusling og pil selv rejer.
Du kan også tilkøbe Dansk hummer og caviar til din menu.
Har du lyst til at komme med til en helt fantastisk oplevelse i hjertet af Odense, så kan du læse mere om begivenheden, og hvordan du bestiller bord her.
 
| Annoncørbetalt indhold |

Formel 1 live hos Flakhaven Gastro – Canada Grand Prix 2023

Kom forbi Flakhaven Gastro søndag d. 18. juni, når de viser Formel 1 på deres storskærm i Beer Cellar. Det kommer ikke til at gå langsomt for sig, når Flakhaven Gastro viser Formel 1 på deres storskærm i Beer Cellar søndag d. 18. juni. Denne weekends race finder sted i flotte omgivelser i Canada til […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom forbi Flakhaven Gastro søndag d. 18. juni, når de viser Formel 1 på deres storskærm i Beer Cellar.
Det kommer ikke til at gå langsomt for sig, når Flakhaven Gastro viser Formel 1 på deres storskærm i Beer Cellar søndag d. 18. juni. Denne weekends race finder sted i flotte omgivelser i Canada til Canada Grand Prix 2023.
Mens racerkørerne brænder gummi af, kan du passende tage et pitstop i restaurantens saftige burgers og sprøde wings samt tanke op med øl fra Beer Cellar.
Der er løbsstart kl. 20:00. Book dit bord her.
| Annoncørbetalt indhold |