Skip to main content

Reception hos Naturkost – 50 års jubilæum

Kom til reception hos Naturkost lørdag den 1. oktober mellem kl. 13.00 og 15.00. I anledning af deres 50-års jubilæum inviterer de til en hyggelig reception i butikken. Faste kunder, forretningsforbindelser samt familie og venner er meget velkomne til at komme og fejre jubilæet. Der vil blive budt på en lille forfriskning og snacks.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til reception hos Naturkost lørdag den 1. oktober mellem kl. 13.00 og 15.00.
I anledning af deres 50-års jubilæum inviterer de til en hyggelig reception i butikken. Faste kunder, forretningsforbindelser samt familie og venner er meget velkomne til at komme og fejre jubilæet.
Der vil blive budt på en lille forfriskning og snacks.

1-års fødselsdag hos Hästens Brand Store

Bolighuset Werenberg indviede deres spritnye Hästens Brand Store i Odense for ét år siden. Derfor inviterer de nu til en festlig fødselsdagsfejring! Besøg Hästens Brand Store d. 2.-5. marts og kom indenfor til den helt store fødselsdagsfest. Der vil være forkælelse til kunderne, og de første heldige gæster får en goodiebag med hjem. Butikken åbner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Bolighuset Werenberg indviede deres spritnye Hästens Brand Store i Odense for ét år siden. Derfor inviterer de nu til en festlig fødselsdagsfejring!
Besøg Hästens Brand Store d. 2.-5. marts og kom indenfor til den helt store fødselsdagsfest. Der vil være forkælelse til kunderne, og de første heldige gæster får en goodiebag med hjem.
Butikken åbner kl. 10.00 alle dage. Se deres skønne produkter her.
Ses vi på Flakhaven 1b?