Skip to main content

Word Festival

Odense får en ny kulturfestival, når Word Festival for første gang sætter ordet i centrum med mere end 150 foredrag, talks og debatter.

Af: Word Festival | Foto: Word Festival
Pressemeddelelse

Ulrike Hermann, Glenn Bech, Daniel Handler, Svend Brinkmann, Uffe Elbæk og Emma Holten.

Det er blot et lille udpluk af den lange liste af foredragsholdere, debattører, forfattere og kulturpersonligheder, du kan opleve på Word Festival, der for første gang afholdes 2.-4. februar 2024 i Odense.

Når Word Festival inviterer publikum til tre dage med foredrag, talks, debatter, fortællinger, litteratur, lyrik og workshops, er det med ambitionen om at skabe en pauseknap fra den digitale hverdag.

Festivalen har en målsætning om at nå 10.000 gæster i 2024 og tilbyder både partoutbilletter til alle tre dage, dagsbilletter eller billetter til enkeltstående arrangementer. Du kan læse mere om Word Festival og købe billetter på www.wordfestival.dk.

Foredrag med Jørgen De Mylius

Kom og hør Jørgen De Mylius fortælle om sine tres år som tv- og radiovært.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Unsplash

Jørgen De Mylius’ karriere startede som radiovært og DJ i 1963 på DR. Siden har han lavet en masse shows og programmer i både radio og på TV. De Mylius er den dag i dag stadig radiovært med flere programmer på P5.

Jørgen De Mylius blev særligt et kendt ansigt i forbindelse med sin dækning af Dansk Melodi Grand Prix, som han har været vært på 11 gange. Han har desuden været kommentator på det internationale Eurovision Song Contest 24 gange. 

Foredraget handler om hans liv og virke i underholdningsbranchen med særligt fokus på Melodi Grand Prix. Jørgen De Mylius har en masse anekdoter og sjove historier med fra alle sine møder med kendte mennesker og oplevelser bag kulissen, som uundgåeligt sniger sig ind i løbet af aftenen.

Foredraget er arrangeret af AOF Center Odense. Billetter købes via deres hjemmeside.

Foredrag om Grønland

På Nordatlantisk Hus kan du komme og høre den berejste Bo Normander fortælle om Grønland og om sine oplevelser i det smukke og kontrastfulde land.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Unsplash

Fjelde, elve og heder. Grønland byder på utæmmede og barske naturoplevelser. Kom og hør Bo Normander fortælle om det mangfoldige og smukke land.

Bo Normander har rejst et væld af gange i det arktiske land, og deler i foredraget ud af sin viden og oplevelser. Han vil blandt andet tale om, hvad der kendetegner den arktiske natur og hvilket dyre- og planteliv, der eksisterer. Bo Normander vil også tale om, hvilken forandring og konsekvenser klimaforandringerne har på den grønlandske flora og fauna.   

Derudover vil Bo Normander fortælle om, hvordan man rejser rundt i Grønland, og hvilke oplevelser man kan få til vands og til lands. 

Hvis du går og overvejer at rejse mod nord eller blot ønsker at få en masse viden om Grønland, så er foredraget for dig. 

Foredraget er i samarbejde med Nordatlantisk Hus og er arrangeret af AOF. Du kan købe din billet via deres hjemmeside.

Foredrag med Thure Lindhardt

Er du også fan af Thure Lindhardt og hans karriere? Så kom med, når AOF Center Odense afholder foredrag med ham den 14. november på Galleri Galschiøt.

Af: Isabella Ravn | Foto: AOF Center Odense

Broen, Engle & Dæmoner, Flammen og Citronen, Blå mænd – der er mange kendte titler. De fleste af os kender udemærket Thure Lindhardt og har nok også set en eller flere film eller teaterstykker, han har medvirket i.

Thure Lindhardt startede sin karriere tidligt og har fra begyndelsen været drevet af en helt særlig professionalisme, der har gjort ham til en kendt skuespiller i Danmark og i udlandet.

I dette foredrag tager Thure Lindhardt afsæt i sit professionelle liv, i kunst og formidling og det at turde tage sig selv alvorligt.

Der er tale om et inspirerende foredrag om indlevelse, skuespil, og hvorfor vi mennesker fortæller historier.

Leverandørdag på Odense Rådhus

Er du leverandør til Odense Kommune eller ønsker at blive det? Så kom til leverandørdag onsdag den 18. januar 2023 i festsalen på Odense Rådhus. Her kan du høre, hvad der er vigtigt at opfylde for at komme i spil som leverandør til Odense Kommune – og få indblik i de opgaver, de sender i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du leverandør til Odense Kommune eller ønsker at blive det? Så kom til leverandørdag onsdag den 18. januar 2023 i festsalen på Odense Rådhus.
Her kan du høre, hvad der er vigtigt at opfylde for at komme i spil som leverandør til Odense Kommune – og få indblik i de opgaver, de sender i udbud de kommende år.
Det overordnede tema for dagen er bæredygtighed, og hvordan det spiller ind, hvis du ønsker at levere en service eller et produkt til Odense Kommune.
Dagen byder på en række oplæg om bæredygtighed og grønne krav i kontrakter. Derudover vil der være stande, hvor forskellige fagområder er repræsenteret. Her kan du få en dialog med Odense Kommunes udbudsafdeling og stille spørgsmål til fagpersoner fra driften.
Odense Kommunes aktiviteter spænder vidt, og derfor dækker vores leverandører mange brancher. Alle virksomheder er velkomne.
Program for dagen:

Kl. 8.30-9.00:  Morgenmad
Kl. 9.00-9.15:  Velkomst v. borgmester, Peter Rahbæk Juel
Kl. 9.15-10.00: Oplæg om Odense Kommunes indkøbs- og udbudspolitik v/ udbuds- og kontraktchef, Cecilie Schwartz Førby
Oplægget vil fortælle omkring Odense Kommunes arbejde med implementering af sidste indkøbs- og udbudspolitik og Odense Kommunes visioner i den nye indkøbs- og udbudspolitik
Kl. 10.00-10.10 Kaffepause
Kl. 10.10-10.50 Grønne kontrakter. De to største erhvervsorganisationer Dansk Industri v. Jakob Scharff og Dansk Erhverv v. Morten Jung kommer ind på vigtige emner når det handler om den grønne omstilling for SMV, herunder: Hvad kan ordregiver stille af grønne krav for ikke at udelukke SMV’er? Hvor klar er markedet?
Hvordan får vi skabt dialogen mellem ordregiver og leverandører?
Kl. 10.50-11.30 Paneldebat vedr. grønne krav i kontrakter v. Dansk Industri, Dansk Erhverv og Odense Kommune
Kl. 11.30-12.00 Frokost
Kl. 12.00-12.45 Kontraktstyring af grønne krav v. Peter Dann Jørgensen, Bird & Bird
Kl. 12.45-14.00 Stande og netværk
Kl. 14.00-14.45 Oplæg, TBA
Kl. 14.45-15.00 Afrunding og tak for i dag

 
Tilmelding
Tilmelding senest 10. januar 2023.
Tilmeld dig med antal deltagere senest den 10. januar 2023 til tansd@odense.dk.
Er du i tvivl, om leverandørdagen er relevant for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Tanja Steen Dunk på tansd@odense.dk eller Claudia Harding på tlf. 23 25 06 68 eller clhh@odense.dk