Skip to main content

Infomøde hos Improve Business

Overvejer du at afprøve et forløb hos Improve Business? Eller vil du høre mere om, hvordan det kan hjælpe dig med din jobsøgning og videre karriere? Så tag med til et uforpligtende infomøde i Odense d. 12. april. Improve Business Academy er til for både de højtuddannede, ledige akademikere, der har brug for ny viden […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Overvejer du at afprøve et forløb hos Improve Business? Eller vil du høre mere om, hvordan det kan hjælpe dig med din jobsøgning og videre karriere? Så tag med til et uforpligtende infomøde i Odense d. 12. april.
Improve Business Academy er til for både de højtuddannede, ledige akademikere, der har brug for ny viden og erfaring, og for virksomhederne, der har uudløste vækstpotentialer eller problemstillinger. 
Derfor matcher de ledige akademikere med virksomheder til et 10-ugers forløb, hvor akademikeren fungerer som en ekstern konsulent ud fra en ægte og relevant case. I de første seks uger bliver du opkvalificering til at varetage konsulentrollen, imens du løbende får kendskab til virksomheden. Herefter skal du i fire ugers fuldtidspraktik, så du kan give den gas med dine nye kompetencer og få løst virksomhedens problemstilling.
For at deltage i Improve Business er det et krav, at du forinden har deltaget i et af deres infomøder. Tilmeld dig her, hvor du også kan holde dig opdateret omkring fremtidige møder.
Infomødet d. 12. april varer fra kl. 10.30-12.30.