Skip to main content

Golfens Dag

Savner du at komme ud og svinge golfkøllen, eller har du altid drømt om at give det et forsøg? Så har Odense Golfklub den perfekte mulighed for dig, helt gratis. Søndag den 23. april kl. 10-13 afholder Odense Golfklub åbent hus, hvilket vil sige, at du ganske gratis kan tage venner og familie med ud […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Savner du at komme ud og svinge golfkøllen, eller har du altid drømt om at give det et forsøg? Så har Odense Golfklub den perfekte mulighed for dig, helt gratis.
Søndag den 23. april kl. 10-13 afholder Odense Golfklub åbent hus, hvilket vil sige, at du ganske gratis kan tage venner og familie med ud på noget kvalitetstid og prøve kræfter med golf. Hvis du ingen erfaring har med spillet, står der medarbejdere klar til at give dig en introduktion til det. Ligeledes vil Odense Golfklub stå klar med alt det udstyr, du skal bruge, samt en forfriskning. Så kom ud og brug en hyggelig søndag formiddag i et godt selskab.
Du/i kan tilmelde jer arrangementet her.

Sankt Hans Aften hos Odense Golfklub

Den 23. juni afholder Odense Golfklub og klubbens restaurant Sankt Hans Aften med masser af lækker mad og bål.  Traditionen tro skal der tændes op for bålet og hekset, når vi igen fejrer Sankt Hans, og i år inviterer Odense Golfklubs restaurant til en god aften med mad og bålhygge. Menuen står på helstegt pattegris, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 23. juni afholder Odense Golfklub og klubbens restaurant Sankt Hans Aften med masser af lækker mad og bål. 
Traditionen tro skal der tændes op for bålet og hekset, når vi igen fejrer Sankt Hans, og i år inviterer Odense Golfklubs restaurant til en god aften med mad og bålhygge. Menuen står på helstegt pattegris, grillpølser, diverse tilbehør og æblekage til dessert.
Forud for aftenen kan du deltage i Sankt Hans-turneringen, som kulminerer på aftenen, når vinderne kåres. Er du med i turneringen, skal du deltage på aftenen, men alle er velkomne til at hygge og spise med.
Det koster 175 kroner at deltage, og hvis du ikke spiller med i turneringen skal du tilmelde dig hos restauranten på tlf.: 65 95 93 33 eller mail: restaurant@odense-golf.dk.
Læs mere om turneringen her.
| Annoncørbetalt indhold |

Sankt Hans-turnering hos Odense Golfklub

I anledningen af Sankt Hans afholder Odense Golfklub en turnering, der kulminerer i mad, fest og bålhygge fredag den 23. juni. Skal det være dig, der kan fejre Sankt Hans som sejrherre i Odense Golfklub? I uge 25 kan du deltage i klubbens Sankt Hans-turnering, som fungerer som en stabelfordturnering. Hver dag i ugen kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I anledningen af Sankt Hans afholder Odense Golfklub en turnering, der kulminerer i mad, fest og bålhygge fredag den 23. juni.
Skal det være dig, der kan fejre Sankt Hans som sejrherre i Odense Golfklub? I uge 25 kan du deltage i klubbens Sankt Hans-turnering, som fungerer som en stabelfordturnering. Hver dag i ugen kan du altså spille en runde på Pilebanen eller Holluf Park, og du deltager i turneringen med dit bedste resultat. Dit scorekort skal afleveres i sekretariatet, og så kåres vinderne af de to baner til Sankt Hans Aften hos golfklubbens restaurant om fredagen.
Det koster 175 kroner at deltage i turneringen, og det er inklusiv spisning om fredag, hvor du skal kunne være med som turneringsdeltager.
Aftenens menu består af helstegt pattegris, grillpølser, diverse tilbehør og æblekage til dessert. Familie, venner og andre, der ikke spiller med i  turneringen, er velkomne til Sankt Hans Aften. Her er prisen også 175 kroner, og de skal tilmelde sig direkte til restauranten på tlf.: 65 95 93 33 eller mail: restaurant@odense-golf.dk.
Sankt Hans Aften starter kl. 18.
Du tilmelder dig tuneringen her.
| Annoncørbetalt indhold |