Skip to main content

Odense Blomsterfestival

Odense Blomsterfestival er et blomsterparadis, som du ikke må gå glip af. D. 17-20. august er Odense Blomsterfestival tilbage med en masse kunst, kultur og underholdning for hele familien. Naturen stimulerer sanserne, og dette års festival vækker i den grad sanserne når en række oplevelser og elementer blandes med blomster og planter under dette års […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Odense Blomsterfestival er et blomsterparadis, som du ikke må gå glip af.
D. 17-20. august er Odense Blomsterfestival tilbage med en masse kunst, kultur og underholdning for hele familien. Naturen stimulerer sanserne, og dette års festival vækker i den grad sanserne når en række oplevelser og elementer blandes med blomster og planter under dette års tema “Lad sanserne blomstre”. Teamet udspringer fra H.C. Andersens univers og hans viden om blomster og deres farver og dufte. En vandring i H.C. Andersens blomsterhaver er altid intens og lærerig, og Blomsterfestivalen vil afspejle dette med en række plantestrukturer og aktiviteter.
Læs mere om festivalen her.

Svinedrengen – H.C. Andersen Festspillene

Oplev H.C. Andersens magiske eventyr, Svinedrengen, i Den Fynske Landsby. Fra den 14. juli til den 5. august kan du opleve det højtelskede eventyr om svinedrengen og prinsessen, når Den Fynske Landsby åbner dørene for dette års H.C. Andersens Festspillene. Showet ligger op til en hyggelig eftermiddag for hele familien og en unik mulighed for […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Oplev H.C. Andersens magiske eventyr, Svinedrengen, i Den Fynske Landsby.
Fra den 14. juli til den 5. august kan du opleve det højtelskede eventyr om svinedrengen og prinsessen, når Den Fynske Landsby åbner dørene for dette års H.C. Andersens Festspillene.
Showet ligger op til en hyggelig eftermiddag for hele familien og en unik mulighed for at introducere børn til H.C. Andersen og hans univers.
Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 30 kroners rabat med rabatkoden: midspar23. Husk, at du skal fremvise dit betalingskort fra Middelfart Sparekasse, når du viser din billet.
Billetten giver adgang til Den Fynske Landsby og sceneområdet fra kl. 14.30, så man kan gå på opdagelse i Landsbyen, inden showet begynder.
Køb billet her.
 
| Annoncørbetalt indhold |

H.C. Andersen Festivals

I uge 34 bliver Odense centrum igen forvandlet til ét stort eventyr, når H.C. Andersen Festivals løber af stablen og spreder magi i de odenseanske gader og stræder. H.C. Andersen Festivals er en af Danmarks største kulturfestivaler, og endnu engang danner forfatterens fødeby rammen om eventyrlige aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper. I år har […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I uge 34 bliver Odense centrum igen forvandlet til ét stort eventyr, når H.C. Andersen Festivals løber af stablen og spreder magi i de odenseanske gader og stræder.
H.C. Andersen Festivals er en af Danmarks største kulturfestivaler, og endnu engang danner forfatterens fødeby rammen om eventyrlige aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper. I år har festivalen 10-års jubilæum, hvilket bliver markeret med det hidtil største festivalprogram.
Årets program
I år byder programmet bl.a. på teaterforestillinger, foredrag og guidede ture, der alle har udgangspunkt i H.C. Andersens eventyrlige univers. Derudover er der i programmet også blevet plads til Street Art, koncerter og meget andet, som ligger i forlængelse af forfatterens eventyrlige verden.
H.C. Andersen Festivals har dog ikke udelukkende fokus på H.C. Andersens liv og forfatterskab, da det nemlig er fire festivaler samlet i én. Som en del af festlighederne er Odense Blomsterfestival, HCA Comedy Festival og Spoken Word Festival, der også er med til at skabe liv i gaderne med spændende programmer.
Du kan læse mere om H.C. Andersen Festivals og årets program her.

HCA INK – H.C. Andersen Tattoo Festival 2023

Hvis du elsker tatoveringer eller er fascineret af kropskunst, så skal du lægge vejen forbi H.C. Andersen Tattoo Festival 2023. D. 22-24. september vil mere end 100 tatovører fra hele verden valfarte til Odense for at deltage i den sjette udgave af H.C. Andersen Tattoo Festival. Her vil de konkurrere i at lave de vildeste […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du elsker tatoveringer eller er fascineret af kropskunst, så skal du lægge vejen forbi H.C. Andersen Tattoo Festival 2023.
D. 22-24. september vil mere end 100 tatovører fra hele verden valfarte til Odense for at deltage i den sjette udgave af H.C. Andersen Tattoo Festival. Her vil de konkurrere i at lave de vildeste og flotteste tatoveringer, mens de også vil tatovere under hele festivalen.
Du kan altså både lægge vejen forbi festivalen, hvis du ønsker at få stillet din nysgerrighed og fascination, eller hvis du selv ønsker at få en tatovering fra én af de mange dygtige tatovører.
Du kan læse mere om H.C. Andersen Tattoo Festival 2023 samt blive klogere på de både danske og udenlandske artister her.