Skip to main content

Koncert med Jakob Sveistrup

Hør Jakob Sveistrup, når han holder koncert på Brenderup Højskole d. 15 november.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Pexels

Sangeren Jakob Sveistrup er blevet ansat som lærer på den nordvestfynske højskole. I den forbindelse har Brenderup Højskole arrangeret, at du kan komme og høre ham optræde til en fed koncert onsdag d. 15 november kl. 19.30.

Jakob Sveistrup blev kendt i 2005, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix med hittet ‘Tænder på dig’.

En billet koster 100 kr. og bliver solgt i døren. Der er begrænsede pladser, så kom gerne i god tid.

Julebinderi hos Brenderup Højskole

Kom med til en uges julehygge, kreativitet og håndarbejde på Brenderup Højskole den 12.-18. november, når de afholder kursus i julebinderi.

Af: Daniel Svendsen | Foto: Pexels

Snart er det jul, og så skal der pyntes op! Og hvorfor ikke med naturens egne smukke materialer? I en hel uge kan du sammen med andre fordybe dig i juleri og håndværk på Brenderup Højskole.

Julebinderkurset bliver fyldt ud med en masse sjove og kreative workshops, hvor du kan få kreeret både juledekorationer, unikke kranse, ophæng til juletræer, trådfigurer og små juletræer. Det hele bliver fremstilles med genbrugsmaterialer og naturprodukter.

Ugen kommer selvfølgelig til at foregå på ægte højskolemanér med fællesskabet og nærværet i centrum.

Læs mere om julebinderkurset her eller tag et kig på deres andre korte kurser.

Kursus: Med godtfolk i kulturens verden

Kom på højskole og oplev kulturen og kunsten på Fyn.  På kurset skal I mærke suset fra Danmarkshistorien med en rundrejse til de fynske byer. Hver dag skal I besøge nye steder, og hver aften vender I tilbage til højskolen igen, hvor I hygger med fællesspisning, dejlig mad og godt samvær. Som på ethvert højskoleophold […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom på højskole og oplev kulturen og kunsten på Fyn.  På kurset skal I mærke suset fra Danmarkshistorien med en rundrejse til de fynske byer.
Hver dag skal I besøge nye steder, og hver aften vender I tilbage til højskolen igen, hvor I hygger med fællesspisning, dejlig mad og godt samvær.
Som på ethvert højskoleophold skal I naturligvis også synge. Med udgangspunkt i højskolesangbogen skal der synges både velkendte og nye sange.
De daglige ture kommer til at bringe jer Fyn rundt til Odense, Kerteminde, Nyborg, Faaborg, Svendborgkanten og et smut til det jyske. Alle steder skal I på nærmeste hold opleve kunsten og historien gennem oplevelser, museer og foredrag.
Hver dag spises frokosten ude, og I oplever derfor også denne side af det lokale.
Hjemme på højskolen har I morgensamlinger, foredrag, sang og aftenfortællinger.
Der er et minimum på 12 kursister, og kurset har kun plads til 16 personer.
Ugens program
Søndag
Velkomst på højskolen. Vi mødes imellem 16.00 og 18.00.
Efter aftensmad mødes vi og får fortællingen om Brenderup Højskole.
Mandag
Øksendrup Cider
Rundvisning i Nyborg Kirke
Foredrag om “Kvindestemmer…i den tidlige kristendom” ved sognepræst Marianne Aagaard Skovmand
Tirsdag
Billedkunstner Malene Klint Vejlbys Atelier
Fåborg Museum. Introduktion i den Store Malerisal
Fællessang v. Simon Finnerup og Stinne Kjær på Den frie Lærerskole, Ollerup
Onsdag
H.C. Andersens Museum
HC Andersens Fødehjem
Nordatlantens hus
Besøg på Odense Glasværk
Torsdag
Ladbyskibet
Johannes Larsen Museet
Fredag
Samtale-gå-tur i skoven
Et kig ind ad højskolevinduet
Kongernes Jelling
Lørdag
Lørdag siger vi farvel og tak for denne gang

Syditaliensk forår i Apulien med Brenderup Højskole

Tag med Brenderup Højskole på en dejlig og spændende rejse til Apulien i Syditalien. Glæd jer til godt selskab, smukke omgivelser og lækker mad og vin. Brenderup Højskole indtager en af Syditaliens mest vidunderlige og eksotiske regioner, Apulien, og du kan komme med. Op til rejsen vil I være fire dage på højskolen, hvor I […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag med Brenderup Højskole på en dejlig og spændende rejse til Apulien i Syditalien. Glæd jer til godt selskab, smukke omgivelser og lækker mad og vin.
Brenderup Højskole indtager en af Syditaliens mest vidunderlige og eksotiske regioner, Apulien, og du kan komme med. Op til rejsen vil I være fire dage på højskolen, hvor I sammen forbereder jer til rejsen, som finder sted fra. d. 29. maj til d. 5. juni. Inden rejsen lærer I hinanden godt at kende, imens I stifter bekendtskab med Apuliens kultur, natur og smage.
Mandag d. 29. maj rejser I afsted mod Syditaliens betagende ro og smukke omgivelser. Her er arrangeret et række hyggelige og spændende udflugter rundt i området, så I kommer hjem rige på indtryk og fyldt op af Italiens dragende kultur.
Det koster 13.400 kroner at deltage, og i prisen er både inkluderet ophold på højskolen og i Apulien, undervisning, udflugter og logi. Der vil være et tillæg på 1000 kroner, hvis der ønskes enkeltværelse.
Få mange flere praktiske information og find programoversigten på Brenderup Højskoles hjemmeside.

På vandring i de fynske naturperler med Brenderup Højskole

Tag med på tur ud i Fyns smukke og varierede natur med både hede, skov, bakker og dale samt masser af hav. Brenderup Højskole inviterer til vandring d. 14. – 20. maj. Få en bid af højskolelivets livgivende fællesskab og oplev naturen som aldrig før til et syv-dages vandreophold på Brenderup Højskole. Programmet byder på […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag med på tur ud i Fyns smukke og varierede natur med både hede, skov, bakker og dale samt masser af hav. Brenderup Højskole inviterer til vandring d. 14. – 20. maj.
Få en bid af højskolelivets livgivende fællesskab og oplev naturen som aldrig før til et syv-dages vandreophold på Brenderup Højskole. Programmet byder på fem skønne ruter forskellige steder på Fyn, så I får mulighed for at nyde alle øens fantastiske landskaber i fulde drag.
Vandreturene spænder mellem 8-16 km, og undervejs vil der være lækker frokost, som I vil indtage i det fri. Glæd jer til at besøge Frøbjerg Bavnehøj og det kuperede område ved Vissenbjerg og Tommerup, Enebæroddes hedeområde, Nordvestfyns hyggelige omgivelser, det flotte område langs Lillebælt, Fønsskov og naturligvis også de fynske Alper, Svanninge Bakker.
Prisen for deltagelse er 4995 kroner for overnatning på dobbeltværelse og 5495 kroner for et enkeltværelse.
Læs meget mere om arrangementet på Brenderup Højskoles hjemmeside.