Skip to main content

Eventyrligt Julemarked

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaverne. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn. Markedet oser af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaverne. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn.
Markedet oser af julestemning, og mens I nyder en kop varm glögg eller kakao, kan I opleve de hyggelige indslag der vil være i løbet af åbningstiden. Her kommer blandt andre Cirkus Flikflak, Vægterne i Odense, lokale sangkor og Snedronningen forbi og underholder.
Så kom og oplev julen som på H.C. Andersens tid.
Det er gratis at besøge julemarkedet, og det har åbent både lørdag og søndag.

Banko Night

Er I klar til en god omgang banko med masser af sjov, hygge og attraktive præmier? Så kom med til Thrige Hallernes månedlige bankoaftener. Pak bankobrikkerne og tag familie og venner under armen, for I inviteres nu til en spændende og hyggelige aften med banko i Thrige Hallerne. Der er garanti for gode præmier, og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til en god omgang banko med masser af sjov, hygge og attraktive præmier? Så kom med til Thrige Hallernes månedlige bankoaftener.

Pak bankobrikkerne og tag familie og venner under armen, for I inviteres nu til en spændende og hyggelige aften med banko i Thrige Hallerne. Der er garanti for gode præmier, og du kan både vinde på én række, to rækker, fuld plade og ved quizspørgsmål og udfordringer aftenen igennem. Eller måske er du heldig, at der falder en sidepræmie af til dig?

I køber bankopladerne i baren til 40 kr. stk., og så medfølger der endda en gratis drik.

Thrige Hallerne afholder Banko Night hver måned, d. 2. og 4. onsdag.

Lav en gave i JumpingFun

Mangler du en julegave til bedstemor, lillebror eller din bedste ven? Så deltag i den hyggeligste julegave-workshop hos JumpingFun tredje søndag i advent. Slå kreativiteten løs og lav en helt personlig julegave til en, du holder af, når JumpingFun åbner op for årets julegave-workshop d. 11. december. Her kan I både kreere de fineste smykker, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mangler du en julegave til bedstemor, lillebror eller din bedste ven? Så deltag i den hyggeligste julegave-workshop hos JumpingFun tredje søndag i advent.
Slå kreativiteten løs og lav en helt personlig julegave til en, du holder af, når JumpingFun åbner op for årets julegave-workshop d. 11. december. Her kan I både kreere de fineste smykker, lave seje motiver af perler eller tegne et farverigt kunstværk. Der vil være masser af julestemning, og I kan selvfølgelig slutte af med at pakke gaverne pænt ind.
Du tilmelder dig workshoppen ved at booke hoppetid på JumpingFun’s hjemmeside.

Fastelavnsfest hos JumpingFun

Find jeres bedste udklædning frem og kom med til årets fedeste fastelavnsfest hos JumpingFun! Søndag d. 19. februar åbner JumpingFun dørene til et brag af en fastelavnsfest. Kl. 12.00 hænger tønderne klar, så både store og små kan være med til at slå katten af tønden, og der vil efterfølgende selvfølgelig blive kåret kattekonger og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Find jeres bedste udklædning frem og kom med til årets fedeste fastelavnsfest hos JumpingFun!
Søndag d. 19. februar åbner JumpingFun dørene til et brag af en fastelavnsfest. Kl. 12.00 hænger tønderne klar, så både store og små kan være med til at slå katten af tønden, og der vil efterfølgende selvfølgelig blive kåret kattekonger og kattedronninger. Alle udklædte kommer ind helt gratis.
For at deltage, skal I booke hoppetid på dagen. Det kan I gøre her.

Boys night hos JumpingFun

Kalder alle friske drenge, for d. 16. juni holder JumpingFun et brag af en drengeaften og -nat med masser af sjov og hygge. Tag vennerne med til den fedeste boys night hos JumpingFun, hvor der bliver givet fuld gas med sjove lege og konkurrencer med præmier, blærede tricks, de bedste drengefilm og meget mere hele […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle friske drenge, for d. 16. juni holder JumpingFun et brag af en drengeaften og -nat med masser af sjov og hygge.
Tag vennerne med til den fedeste boys night hos JumpingFun, hvor der bliver givet fuld gas med sjove lege og konkurrencer med præmier, blærede tricks, de bedste drengefilm og meget mere hele aftenen og natten med. Festen starter kl. 20:00 d. 16. juni og varer indtil kl. 08:00 dagen efter. Der vil både blive serveret lækre snacks og morgenmad, ligesom I vil få hoppesokker og rigeligt med underholdning. To værter vil være til stede undervejs og sørge for sjov og spas. Skal I med?
Prisen for at deltage er 249 kr.
Arrangementet er for drenge fra 8 år og op. I skal selv medbringe dyne, pude, liggeunderlag, toiletsager, lidt lommepenge, mobil og sportstøj.
Bestil billet til den fedeste drengeaften her.