Skip to main content

Bolig & Livsstilsmessen Odense

Marienlystcentret i Odense åbner i weekenden d. 2. og 3. marts igen dørene op til den store Bolig- & Livsstilsmesse med 120 udstillere inden for alt til boligen, vinrejser og delikatesser.

Af: Rikke Hansen | Foto: Unsplash

Der er bunkevis af inspiration at hente til årets Bolig- & Livsstilsmesse i Odense, når de mange udstillere viser alle deres bedste produkter og services frem.

Få inspiration til indretning

Du kan med garanti både finde nyt til hjemmets indretning, få friske idéer til renoveringen eller boligbyggeriet, blive klogere på boligkøb, finde sommerens rejsedestination og meget mere.

Køkkener, rejser og vine

Du kan bl.a. møde udstillere indenfor køkkener, badeværelser, møbler og diverse indretning, ligesom du kan få rådgivning fra de mange udstillere indenfor eksempelvis vinduer og døre, tag og isolering. Banker, forsikringsselskaber og typehusfirmaer vil også være repræsenteret.

Er du mere på udkig efter lidt luksus til tilværelsen, kan du i stedet høre om rejser, vine og lækre delikatesser.

Du kan læse mere om messen her.

Sinnerup LIVE på Facebook

Mandag d. 7. november kl. 19.30 går Sinnerup igen LIVE på Facebook! Igen har de sørget for det hyggeligste show, hvor de tager dig med på en rejse ind i vinterens boligtrends under temaet: Bliv klar til årets højtid. Her vil du få masser af inspiration til årets adventsgaver, den smukkeste pynt, en personlig borddækning […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mandag d. 7. november kl. 19.30 går Sinnerup igen LIVE på Facebook!
Igen har de sørget for det hyggeligste show, hvor de tager dig med på en rejse ind i vinterens boligtrends under temaet: Bliv klar til årets højtid. Her vil du få masser af inspiration til årets adventsgaver, den smukkeste pynt, en personlig borddækning til årets julefrokost og meget mere.
Så læn dig tilbage, slap af og bliv budt velkommen af aftenens værter, Lourdes fra ”TV 2 Nybyggerne 2019” og Sinnerups egen Jes, der viser dig et show fyldt med:
– Unikke LIVE-tilbud
– Lækre præmier
– Hemmelige gæster
– Sneak peeks
Det skal nok blive sjovt og inspirerende, og det er naturligvis helt gratis at kigge med på Facebook.
Du kan se showet her fra kl. 19.30.

Bolig & Livsstilsmessen Odense

Marienlystcentret i Odense åbner i weekenden d. 4.-5. marts dørene op til den store Bolig- & Livsstilsmesse med 120 udstillere inden for bolig, indretning, rejser og delikatesser. Der er bunkevis af inspiration at hente til årets Bolig- & Livsstilsmesse i Odense, når de mange udstillere viser alle deres bedste produkter og services frem. Du kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Marienlystcentret i Odense åbner i weekenden d. 4.-5. marts dørene op til den store Bolig- & Livsstilsmesse med 120 udstillere inden for bolig, indretning, rejser og delikatesser.
Der er bunkevis af inspiration at hente til årets Bolig- & Livsstilsmesse i Odense, når de mange udstillere viser alle deres bedste produkter og services frem. Du kan med garanti både finde nyt til hjemmets indretning, få friske idéer til renoveringen eller boligbyggeriet, blive klogere på boligkøb, finde sommerens rejsedestination og meget mere.
Du kan bl.a. møde udstillere indenfor køkkener, badeværelser, møbler og diverse indretning, ligesom du kan få rådgivning fra de mange udstillere indenfor eksempelvis vinduer og døre, tag og isolering. Banker, forsikringsselskaber og typehusfirmaer vil også være repræsenteret. Er du mere på udkig efter lidt luksus til tilværelsen, kan du i stedet høre om rejser, vine og lækre delikatesser
Messen har åbent fra kl. 10-17 om lørdag og 10-16 om søndagen.
Vil du med til Bolig- & Livsstilsmessen helt gratis? Så kan du printe en V.I.P.-invitation, der giver fri entré til to personer. Du finder invitationen via dette link.

1-års fødselsdag hos Hästens Brand Store

Bolighuset Werenberg indviede deres spritnye Hästens Brand Store i Odense for ét år siden. Derfor inviterer de nu til en festlig fødselsdagsfejring! Besøg Hästens Brand Store d. 2.-5. marts og kom indenfor til den helt store fødselsdagsfest. Der vil være forkælelse til kunderne, og de første heldige gæster får en goodiebag med hjem. Butikken åbner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Bolighuset Werenberg indviede deres spritnye Hästens Brand Store i Odense for ét år siden. Derfor inviterer de nu til en festlig fødselsdagsfejring!
Besøg Hästens Brand Store d. 2.-5. marts og kom indenfor til den helt store fødselsdagsfest. Der vil være forkælelse til kunderne, og de første heldige gæster får en goodiebag med hjem.
Butikken åbner kl. 10.00 alle dage. Se deres skønne produkter her.
Ses vi på Flakhaven 1b?