Skip to main content

Bryllupsmesse

Skal du og din bedre halvdel snart giftes, og mangler I inspiration til den store dag? Så tag med til bryllupsmesse i Odense Congress Center d. 12. februar. Her finder I alt, der skal til, for at gøre jeres bryllup til en perfekt og mindeværdig kærlighedsfest. Der er mange ting at holde styr på, når […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du og din bedre halvdel snart giftes, og mangler I inspiration til den store dag? Så tag med til bryllupsmesse i Odense Congress Center d. 12. februar. Her finder I alt, der skal til, for at gøre jeres bryllup til en perfekt og mindeværdig kærlighedsfest.
Der er mange ting at holde styr på, når man skal planlægge et bryllup. Men der er hjælp at hente til bryllupsmesse, hvor det hele samles på ét sted. I finder udstillere og leverandører inden for både brudekjoler, herretøj, ringe, blomster, bryllupskager, feststeder og meget mere – og mange kører endda med særlige messetilbud. Der er udstillere fra over hele Fyn, men der er også flere fra Jylland og Sjælland, så der vil være rigeligt med muligheder at vælge imellem.
Tag din partner i hånden og begiv jer afsted til en inspirerende dag, hvor I kan få lagt spændende planer for jeres helt unikke bryllupsfest.
Messen er åben fra kl. 11-16, og det koster 75 kroner at deltage. Så længe lager haves, får deltagere også et eksemplar af magasinerne BRUDEN og GOMMEN med i prisen.
Bestil jeres billetter her.

Bolig & Livsstilsmessen Odense

Marienlystcentret i Odense åbner i weekenden d. 4.-5. marts dørene op til den store Bolig- & Livsstilsmesse med 120 udstillere inden for bolig, indretning, rejser og delikatesser. Der er bunkevis af inspiration at hente til årets Bolig- & Livsstilsmesse i Odense, når de mange udstillere viser alle deres bedste produkter og services frem. Du kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Marienlystcentret i Odense åbner i weekenden d. 4.-5. marts dørene op til den store Bolig- & Livsstilsmesse med 120 udstillere inden for bolig, indretning, rejser og delikatesser.
Der er bunkevis af inspiration at hente til årets Bolig- & Livsstilsmesse i Odense, når de mange udstillere viser alle deres bedste produkter og services frem. Du kan med garanti både finde nyt til hjemmets indretning, få friske idéer til renoveringen eller boligbyggeriet, blive klogere på boligkøb, finde sommerens rejsedestination og meget mere.
Du kan bl.a. møde udstillere indenfor køkkener, badeværelser, møbler og diverse indretning, ligesom du kan få rådgivning fra de mange udstillere indenfor eksempelvis vinduer og døre, tag og isolering. Banker, forsikringsselskaber og typehusfirmaer vil også være repræsenteret. Er du mere på udkig efter lidt luksus til tilværelsen, kan du i stedet høre om rejser, vine og lækre delikatesser
Messen har åbent fra kl. 10-17 om lørdag og 10-16 om søndagen.
Vil du med til Bolig- & Livsstilsmessen helt gratis? Så kan du printe en V.I.P.-invitation, der giver fri entré til to personer. Du finder invitationen via dette link.

Kundeaften hos Tryde Andrés

Sommer og ferietid er på vej – er dit klædeskab parat? Tryde Andrés inviterer til kundeaften den 25. maj med modeshow og inspiration til sommerens outfits. Snart varmer solen landet op, og måske skal kufferten endda pakkes til lunere himmelstrøg. Hos Tryde Andrés er de klar til at klæde dig på til sommeren med masser […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sommer og ferietid er på vej – er dit klædeskab parat? Tryde Andrés inviterer til kundeaften den 25. maj med modeshow og inspiration til sommerens outfits.
Snart varmer solen landet op, og måske skal kufferten endda pakkes til lunere himmelstrøg. Hos Tryde Andrés er de klar til at klæde dig på til sommeren med masser af lækre og lette outfits og skønt badetøj. Til kundeaften deler de ud af inspiration med et modeshow, hvor du får præsenteret et udvalg af deres fine styles.
Det foregår i deres forretning i Odense C, og det koster 50 kroner at deltage. Du kan bestille en billet her.
| Annoncørbetalt indhold |