Skip to main content

Den succesfulde jobsøgning: Det effektive CV

Mangler du nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre dit CV, så står Improve Business klar til at hjælpe dig i din jobsøgning. På dette webinar præsenterer Improve Buisness en række værktøjer, som kan gavne dig i din jobsøgningsproces. På 30 minutter vil du blive guidet igennem, hvordan du skriver det effektive CV, og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mangler du nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre dit CV, så står Improve Business klar til at hjælpe dig i din jobsøgning.
På dette webinar præsenterer Improve Buisness en række værktøjer, som kan gavne dig i din jobsøgningsproces. På 30 minutter vil du blive guidet igennem, hvordan du skriver det effektive CV, og hvilke kendetegn der er ved et særligt godt CV.
Improve Buisness er kvalificerede, da de har mere end 100 års erfaring indenfor personprofilering og rekruttering, og de har hjulpet +500 virksomheder med at udvikle deres forretninger og vækstpotentiale.
Du kan læse mere om arrangementet her.

Webinar: ChatGPT- do´s and dont´s i din jobsøgning

ChatGPT er på alles læber lige for tiden – og måske det også kan bruges til jobsøgningen? Improve Business inviterer til webinar om emnet d. 31. maj. ChatGPT er det nyeste nye; et digitalt værktøj med kunstig intelligens, der kan hjælpe dig med at forfatte tekster eller undersøge et emne. Derfor kan det føles oplagt […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

ChatGPT er på alles læber lige for tiden – og måske det også kan bruges til jobsøgningen? Improve Business inviterer til webinar om emnet d. 31. maj.
ChatGPT er det nyeste nye; et digitalt værktøj med kunstig intelligens, der kan hjælpe dig med at forfatte tekster eller undersøge et emne. Derfor kan det føles oplagt at udnytte i sin jobsøgning – og det kan have sine fordele, ligesom der selvfølgelig også er ulemper ved metoden.
Du kan blive meget klogere på do’s and dont’s ved ChatGPT til webinar hos Improve Business. Robert og Anne kommer med konkrete perspektiver til værktøjet i jobsøgningsprocessen, ligesom de vil belyse faldgruberne. For hvad hvis både jobsøgeren og arbejdsgiveren benytter sig af ChatGPT?
Tilmeld dig med det samme på deres LinkedIn-begivenhed.
| Annoncørbetalt indhold |

Webinar: Tips til brug af ChatGPT i din jobsøgning

ChatGPT er på alles læber lige for tiden – og måske det også kan bruges til jobsøgningen? Improve Business inviterer til webinar om emnet den 24. august. ChatGPT er det nyeste nye; et digitalt værktøj med kunstig intelligens, der kan hjælpe dig med at forfatte tekster eller undersøge et emne. Derfor kan det føles oplagt […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

ChatGPT er på alles læber lige for tiden – og måske det også kan bruges til jobsøgningen? Improve Business inviterer til webinar om emnet den 24. august.
ChatGPT er det nyeste nye; et digitalt værktøj med kunstig intelligens, der kan hjælpe dig med at forfatte tekster eller undersøge et emne. Derfor kan det føles oplagt at udnytte i sin jobsøgning – og det kan have sine fordele, ligesom der selvfølgelig også er ulemper ved metoden.
Du kan blive meget klogere på do’s and dont’s ved ChatGPT til dette webinar hos Improve Business. Robert og Anne kommer med konkrete perspektiver til værktøjet i jobsøgningsprocessen, ligesom de vil belyse faldgruberne. For hvad hvis både jobsøgeren og arbejdsgiveren benytter sig af ChatGPT?
Tilmeld dig med det samme på deres LinkedIn-begivenhed.
| Annoncørbetalt indhold |

Webinar om den succesfulde jobsøgning og det effektive CV

Mangler du nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre dit CV? Så står Improve Business klar til at hjælpe dig i din jobsøgning. I løbet af august vil Improve Business afholde en række af webinarer, som kan styrke din jobsøgning. På det andet webinar den 15. august præsenterer Improve Business en række værktøjer, som […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mangler du nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre dit CV? Så står Improve Business klar til at hjælpe dig i din jobsøgning.
I løbet af august vil Improve Business afholde en række af webinarer, som kan styrke din jobsøgning. På det andet webinar den 15. august præsenterer Improve Business en række værktøjer, som kan gavne dig i din jobsøgningsproces. På 30 minutter vil du blive guidet igennem, hvordan du skriver det effektive CV, og hvilke kendetegn der er ved et særligt godt CV.
Improve Business er kvalificerede, da de har mere end 100 års erfaring indenfor personprofilering og rekruttering, og de har hjulpet +500 virksomheder med at udvikle deres forretninger og vækstpotentiale.
Webinaret er en vaskeægte bestseller på listen over afholdte webinarer, og det er helt forståeligt, for Patrick og Robert deler gavmildt ud af deres effektive tips og tricks til at få et succesfuldt CV.
Tilmeld dig webinaret her.

Webinar: Sådan oversætter du dine kompetencer i din jobsøgning

Har du også svært ved at sætte ord på dine kompentencer, når du søger job? Så inviterer Improve Business til webinar om emnet den 7. august. I løbet af august vil Improve Business afholde en række af webinarer, som kan styrke din jobsøgning. På det første webinar vil Sara og Anne præsentere nye perspektiver på, hvordan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har du også svært ved at sætte ord på dine kompentencer, når du søger job? Så inviterer Improve Business til webinar om emnet den 7. august.
I løbet af august vil Improve Business afholde en række af webinarer, som kan styrke din jobsøgning. På det første webinar vil Sara og Anne præsentere nye perspektiver på, hvordan du kan oversætte dine kompetencer og resultater til virksomhedernes behov og udvikling, når du søger job.
Både i dit CV og i din ansøgning handler det om at kunne vise, hvordan dine kompetencer og resultater passer ind i virksomhedernes udvikling og behov. Hvis du trænger til et nyt blik på, hvordan du kan skrive dine kompetencer frem på en værdifuld måde, så deltag på dette webinar, hvor Sara og Anne giver input til din jobsøgning.
Tilmeld dig med det samme på deres LinkedIn-begivenhed.
| Annoncørbetalt indhold |